Vendégkönyv


Mond el Te milyen élmény volt velünk ugrani! :-) Köszönjük, hogy megosztod a tapasztalataidat!
Visual CAPTCHA
 • Bernáth Tibor
  2018. ápr. 17. 18:33

  Köszönöm a Tandem Team -nek hogy ismételten velük ugorhattam, tavaly szeptemberben ugortam velük először, ami fantasztikus élmény volt. és már akkor el döntöttem, amint lehet meg ismétlem az ugrást. Április 15. sikerült meg valósítani egy családi ugrás keretében, melyért köszönet Hetyának és a szuper csapatának . Az biztos hogy a második ugrás újabb élménnyel gazdagított. Célul tűztem ki hogy évente minimum egyszer ugrok velük. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket profi csapat, és mindig újabb élményekkel gazdagítják az ugrókat.
  Még egyszer köszönöm Tandem-Team

 • Molnár Attila & Axel
  2018. ápr. 17. 08:45

  Brutálisan jó, hatalmas élmény volt, Köszönjük TandemTeam, mondhatom ezt Axel Molnár nevében is!
  Ez volt az első ugrás, de úgy érzem lesz folytatás.
  Külön köszönet Laci és Szabi!

 • Molnár Attila
  2018. ápr. 17. 08:00

  Brutálisan jó, hatalmas élmény volt, Köszönjük TandemTeam, mondhatom ezt Axel Molnár nevében is!
  Ez volt az első ugrás, de úgy érzem lesz folytatás.
  Külön köszönet Laci és Szabi!

 • Papka
  2018. ápr. 15. 21:34

  Jó fej társaság, maradandó élmény. Csak ismételni lehet. :-)
  Igaz Gregó?

 • Németh Zita
  2018. ápr. 10. 07:55

  Nagyon jól éreztük magunkat.
  Ez egy megfelelő alkalom volt arra, hogy telefoncsörgés- és nyomkodás hiányában kicsit ellazuljak, illetve kilépjek a mókuskerékből. Egyszer elmeséltem valakinek, akinek szüksége volt erre a mesére, hogy milyen lehet az, amikor eljön érted a Fény. Hát a felhők felett pont olyan volt, így is képzeltem el és ezt is adtam tovább.
  Még érkezünk.

 • Pál Kevin
  2018. márc. 18. 13:39

  Fantasztikus élmény volt! Gondoskodtak róla, hogy ne unatkozzunk. A csapat nagyon jó fej, viccelődtek, oldották a feszültséget. Végig biztonságban éreztem magam, akármennyire is volt ijesztő.

 • Hanzelik Balázs
  2017. dec. 7. 11:59

  Az ugrás tökéletes volt, nagy élmény, csak ajánlani tudom.

  Köszi: Balázs

 • Toth istvan
  2017. dec. 3. 11:58

  Sziasztok! Másodszor ugrottam,csùcs szuper volt. Jövők máskor is! Jó lenne tanfolyamon is részt venni. Köszi mindent! Kék eget!

 • Fehér Csabáné
  2017. nov. 22. 12:53

  Köszönöm a meglepetés sikerült,legyőztem önmagam.A társam profi módon irányított,segített,viccelt,tudta hogy kell élménnyé varázsolni az ugrást.Jó lenne még egyszer ,már tudnám mi vár rám és felszabadultabb lennék.Felejthetetlen élmény,ajánlom a csapatot jó szívvel.Fehérné Magdi.

 • Bellon György
  2017. nov. 20. 23:51

  Felemelő érzés volt. Először ijesztő, alig mertem kinézni a nyitott ajtón, de aztán ellazultam és sodródtam az árral. Épségben lehoztam a tandempárom a hátamon. :)

 • Simon Katalin
  2017. nov. 17. 16:48

  Két hete ugrottam, úgy hogy abszolút meglepetés volt számomra.
  Nekem félelmetes és csodálatos élmény volt. Nem attól volt félelmetes, hogy féltem lezuhanunk. A szabadesés élménye volt félelmetes. Attól féltem, hogy megfulladok. Nehezen kaptam levegőt a széltől és a levegő sűrűségétől és azt hittem, ilyen lesz végig és hogy sosem lesz vége. Meg az volt számomra izgalmas, mikor elrugaszkodtunk a repülőről. Onnan már nincs visszaút. Viszont mikor kinyílt az ernyő, onnantól nagyon klassz volt. Még egyszer kipróbálnám.

  Kati

 • Kucser Mátyás
  2017. nov. 14. 14:40

  Először próbáltuk ki a tandemugrást. Már a tájékoztatás és szervezés is pontos és közvetlen volt. Maga az ugrás is világraszóló élmény, melyben nyilván fontos szerepe volt a lebonyolításnak.
  Bátran ajánljuk mindenkinek!

 • Horváth Sára
  2017. nov. 11. 20:37

  Nagyon élveztem az ugrást. Köszönöm a felejthetetlen élményt Lacinak. Csak dicsérni tudom a csapatot. Remek hangulatú társaság volt.
  Köszi az élményt még egyszer.

 • Szögi Klaudia
  2017. nov. 6. 09:49

  Fergeteges és felejthetetlen élmény volt!köszönöm Micunak és a csapatnak,profik vagytok!egy percig sem féltem

 • Radnó Norbert
  2017. nov. 4. 23:08

  Az egyik legrégebbi barátommal érettségi ajándékként kaptuk a tandemugrást és felejthetetlen élmény volt számunkra. Mind a ketten imádjuk az extrém sportokat, de ez valami teljesen más élményt nyújtott számunkra. Köszönjük a Tandemteam-nek a lehetőséget, mindenkinek ajánljuk a kipróbálását, aki egy kicsit it belevalónak érzi magát. ;)

 • Rubliczky Gergely
  2017. nov. 3. 11:48

  A tandemugras az egy "egyszer az eletben ki kell probalni" esemeny, ha a lehetosegeid adottak hozza, esetleg ossze tudsz ra sporolni, akkor vesd bele magad. A Tandemteamet csak ajanlani tudom, gordulekenyen szerveztek le az egesz programot, odajutasban is segitettek. Ami a leginkabb szimpatikus volt az az osszes tagjukbol arado nyugodt, baratias hangulat. Ha egy kicsit is az volt az erzesuk, hogy feszult vagyok, akkor egybol poenok viharaval rontottak ram. A Tandemteamnel biztos szarnyak alatt vagy!

 • Szvetnyik Viktor
  2017. okt. 31. 20:08

  A hangulat az első pillanattól kezdve oldott, közvetlen és családias.
  Ez megkönnyítette az egészet. A jókedv és a humor mindvégig jelen van.
  Az ugrás leírhatatlan. Egy életre szóló élmény, és ami még biztos, hogy előbb vagy utóbb de biztosan szeretnék még ugrani. És nem kérdés, hogy itt.

 • Bánhidi Csaba
  2017. okt. 28. 22:20

  Sziasztok! Régóta vágytam már arra hogy kiugorhassak egy repülőgépből előtte ugyan még nem repültem így két dolog teljesült kapásból. Leírhatatlan élmény volt [ úgy érzem nem az utolsó :) ]. A csapat nagyon frankó. Szabi örülök hogy sikerült "lehozzalak egyben" úgy hogy közben az arcomra fagyott a vigyor :D de az érdem a tied mert jól felkészítettél. Köszönöm neked és az egész teamnek az élményt. Ha minden jól megy még találkozunk ;)

 • Horváth Krisztina
  2017. okt. 28. 09:00

  A férjem ugrott, imádta. Élete egyik legnagyobb élménye. Örülök, hogy megajándékozhattam vele. Megyünk még, legközelebb én is ugrom! ;) alig várom!

 • Szabó Tímea
  2017. okt. 26. 22:05

  Sziasztok!
  Köszönöm szépen! Imádtam minden pillanatát! Profi csapat, szuper hangulat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ne agyaljatok, velük bátran ugorjatok!!!

  Gregó ISTENKIRÁLY vagy!
  Köszönöm, köszönöm, köszönöm ????!
  Üdv Timi

 • Folytan Petra
  2017. okt. 24. 18:02

  Remek és felejthetetlen élvény volt. Mindenkinek ajánlom.
  Barátságos emberek, jó társaság.
 • Varga József
  2017. okt. 23. 00:03

  Na ezt valószínű, nem teszitek ki ,:mert a véleményemet röviden úgy tudnám hogy KIB@SZOTT KURV@ JÓ VOLT . . . .! Úgy hogy most nyitok egy családi nyugdíj előtakarékossági TANDEM kasszát mert hogy tavasszal szeretném megismételni Veletek az akciót. Az Oktatómról és az egész csapatotokról azt lehet mondani hogy egy felkészült, nyugodt, inteligens,körültekintő együttes akik a találkozás első pillanatától bizaalmat árasztanak.A BIZALOM ról annyit hogy baráti körben beszéltünk arról milyen volna a filmekben látottakhoz hasonlóan ernyő nélkül ugrani és valaki utánad ugorva elkapna . . . . .Veletek vállalnám !!! Üdv avajó

 • Böjtös Máté
  2017. okt. 20. 23:13

  Fergetesen jó társaság, minden a megbeszéltek szerint történt. Az ugrás/zuhanás élménye semmi máshoz nem fogható. Mindenkinek ajánlom, ez életre szóló élmény.

 • Gyurkó András
  2017. okt. 19. 19:08

  Nagyon szuper volt!!!!Jövőre újra!!!

 • Szöllősi Gábor
  2017. okt. 18. 20:33

  !!!Ejtőernyős akarok lenni!!!
  Köszönöm a szuper élményt, hogy Szabi egyben letett a földre, és amúgy mindent... Inkább 10est adnék!

 • Varga Katalin
  2017. okt. 18. 16:40

  Sziasztok!
  40.szülinapi ajándék volt az ugrás. Életem nagy vàgya volt. És kb még 40 év lesz míg feldolgozom.
  A Csapat fantasztikusan jo fej főleg Gregó a tandempilotám. Ő mindent megtett h ne féljek és jokedvem legyen... nem rajta múlt.
  Bátor voltam és megtudtam h ez nem nekem valo.
  De a hangulat nagyon jo a srácok nagyon jo fejek uh menjetek es probáljátok ki.

  Gregó!!!! Köszi h élek soha nem foglak elfelejteni

 • Simon Marianna
  2017. okt. 18. 13:07

  Óriási élmény! Ezt át kell élni... Csodálatos sétarepüléssel egybekötött izgalom :) A felfelé vezető úton még csodálod a tájat és várod, hogy milyen lesz lefelé. Őrült élmény!!! Zuhansz a mélybe, mindent feledve és élvezed a szabadságot. Egy-két szaltó, pörgés az ernyővel szédülésig...egyszer csak földet érsz...és az ellenkezőjét kívánod, amit megígértek felszálláskor, hogy bárcsak fent maradhatnál még...méég...méééég... :)
  Egy nagyon szuper felkészült csapat...jó szervezés...maximális kedvesség...kiváló humor és feszültségoldás :)
  Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek szüksége van a szokásosnál egy kicsivel több adrenalinra :)
  Örök hálám az ajándékozónak, hogy teljesítette egy bakancslistás álmom <3

 • Simon Margit
  2017. okt. 18. 06:12

  A szabadeséstől nagyon tartottam, de várakozásomat felül múlta: fantasztikus élmény volt. Mivel én a forgást nem bírom felkavarta a gyomrom, de Laci kiválóan helyt állt, végig tartota bennem a lelket.Higadtan, nyugadtan irányított. Hatalmas köszönet érte.

 • FülesJózsef
  2017. okt. 18. 01:28

  A szervezés és a csapat minden tagja profi és rendkívül kedves, segítőkész volt! Ugrótársamról ez nem minden esetben volt elmondható. Annak ellenére,hogy végig a hátamon cipeltem egész úton, mint háborús filmekben a sebesült bajtársat, nem átallott a leszállás előtt még kétszer megpörgetni…. Itt számomra elvesztett a nevéből egy R és egy G betűt és nyert cserébe egy N-et és egy Y-t… Remélem a humort nem csak műveli, hanem érti is! Köszönöm ezt az ÉLMÉNYT!!!

 • Szabó Igor
  2017. okt. 17. 14:40

  Erre nem lehet felkészülni, egyszerűen hihetetlen élmény! Bátran tudom ajánlani a TANDEM TEAM csapatát! Egy 100%-ig elégedett vendég :)

 • Berta Balázs
  2017. okt. 17. 07:08

  Mindenki nagyon kedves és közvetlen volt. Az instruktorok pedig nagyon profik, és ők is jó fejek. Végig biztonságban éreztem magam. Életre szóló élmény volt:)

 • Haiczinger Kata
  2017. okt. 16. 21:27

  Szuper élmény volt! Még akkor is, hogyha nagyon féltem tőle.
  Sajnos miután már bent ültem a gépben, a fellegek felett nem volt más választásom. Ugranom kellett. Megérte, :)
  Köszönöm a profi csapatnak! :)

 • Mészáros Endre
  2017. okt. 16. 12:53

  Hatalmas élmény, mindenkinek csak ajánlani tudom. Hihetetlenül jó volt az ugrómesterem, igazán kitett magáért, folyamatos műsort és poénok tömkelegét produkálta :) Csak így tovább.. ;)

 • Erős Dávid
  2017. okt. 16. 12:33

  Életem egyik legjobb élménye volt, szeretném ha az életem rész lehetne ez a sport.:D

 • Siddhartha Jain
  2017. okt. 15. 23:37

  Nice experience

 • Ternai Peter
  2017. okt. 13. 23:09

  Szuper volt.
  A csapat is jó fej.
  Aki gondolkodik rajta, NE TEGYE, IRÁNY SZÉKESFEHÉRVÁR.
  Remélem lesz lehetőségünk, hogy jövőre is zuhanjunk.
  Köszönjük.

 • Kerékgyártó Tünde
  2017. okt. 12. 14:40

  Sziasztok! Az élmény- nehéz szavakba önteni, felfoghatatlanul felemelő :) . Aki teheti ne hagyja ki!! A csapat profi, barátságos és roppant türelmes.
  A leendő ugróknak: készüljetek fel minden nagyon gyorsan történik, élvezzétek és ha az ugrás ősszel van és még a szél is fújj aznap, vigyetek sapkát! :)
  Külön köszönet Lacinak és a Kapcsolattartónak Szilvinek.
  Jövőre találkozunk,nem fogtok unatkozni toborzom a "népet". :D

 • Dancsecs Kornél
  2017. okt. 12. 07:47

  Nagyszerű élmény!Remélhetőleg jövőre visszatérek és nem egyedül :)

 • Mészáros Gergely
  2017. okt. 11. 01:08

  A legszuperebb érzés! Felfelé egy kis sétarepülés a gyönyörű tájat csodálva. Lefelé pedig leírhatatlanul jó érzés az a szabadság amit szabadesés közben érez az ember. Profi csapat! Ugorjatok bátran! Vigyázat... Függőséget okoz... :) :) :)

 • Sághi Adél
  2017. okt. 10. 15:21

  Életre szóló élmény volt. Beszélgettünk ugrás előtt a srácokkal, és megnyugodtunk, hogy profi csapattal állunk szembe.

 • Dévényi Attila
  2017. okt. 10. 08:59

  Kedves TandemTeam!
  Ajándékba kapta a feleségem az ugrást születésnapjára.
  Profi volt a szervezés, minden úgy történt ahogyan megbeszéltük. Jelentkezéskor nagyságrendileg megbecsülték, hogy mikor kerül rá sor, amelyhez tartották is magukat (annak ellenére, hogy az időjárás ilyenkor eléggé kiszámíthatatlan). Hihetetlenül profi ugrók, egy pillanatra sem fordult meg a fejünkben hogy aggódni kéne bármiért. Közvetlen, barátságos fiatal csapat, a rögzített felvételek és a várt élmény még visszanézve is fantasztikus! Köszönjük, valóban elmondhatatlanul nagy élmény volt, jövőre mint ajándékozó én is vállalom az ugrást, csak is őket választom, mindenképpen velük ugrom! Mindenkinek csak ajánlani tudom aki egy picit több szabadesést választ 4000 m-ről. :-)
  Köszönettel
  Egy leendő ugró! :-)

 • Fülöp Anikó Erika
  2017. okt. 10. 07:41

  Sziasztok. Én 4 évig terveztem az ugrást, de megérte. Aki még csak most agyal azon, hogy ugorjon, ne tegye...menjen MOST. Felejthetetlen, igazi adrenalinbomb. A képek szuperek lettek, kíváncsian várom a videot is.
  Igazi függőséget okoz, jövő tavasszal ismét meglátogatom a csapatot.:))
  Külön köszönet Micunak:)))

 • Németh Orsolya
  2017. okt. 9. 21:36

  Sziasztok! Barátságos -megnyugtató fogadtatás. Profi csapat,életre szóló élménnyel ! Köszönöm! Először de nem utoljára jártam Nálatok! Köszönöm! Mielőbbi találkozás reményében , minden jót az egész csapatnak!
  Üdv.: Orsi

 • Tófeji Alexandra
  2017. okt. 9. 18:13

  Nagyon nagy élmény!! :) Halálfélelem a zuhanástól szerintem leküzdve:D. Felfelé a mosoly egyáltalán nem volt őszinte:D és félúton lefelé a gyomrom adta be a kulcsot, de egy különleges élményt kaptam cserébe és megérte:). Az egész csapat szuper és felkészült, külön köszönöm szépen Szabinak, hogy vigyázott rám, köszönöm a türelmét! :)

 • Galambos Gábor
  2017. okt. 9. 10:17

  Felfelé para, lefelé leírhatatlan adrenalin élmény. Egyik legjobb emlékem marad. Fantasztikus csapat, aki a biztonság mellett simán oszlatták a félelmemet a poénkodásukkal. Köszönöm Tandemteam, köszönöm Micu! További sok sikert kívánok nektek :)

 • Szalai László
  2017. okt. 8. 18:59

  Szuper volt. Kedves, humoros, ügyes csapat. Maximálisan elégedett vagyok.

 • Urai László Péter
  2017. okt. 8. 15:24

  Felejthetetlen Élmény Volt

 • Rajner Péter
  2017. okt. 5. 23:24

  Fantasztikus, életre szóló élmény volt, igazi adrenalinfröccs. Köszönöm TANDEM TEAM! És nagy köszönet MICUnak, aki levitt. Remek humorával végig jó hangulatot biztosított, és teljes biztonságban éreztem magam a "szárnyai" alatt
  Üdv: Pepe

 • Vizvári Ágnes
  2017. okt. 4. 09:34

  Ajándékba vettem és telitalálat volt :) A végére 5-en lettek a srácok és nagy buli volt!

 • Fehérváry Róbert
  2017. okt. 4. 00:39

  Sziasztok !

  Egy életre szóló,felejthetetlen élményt kaptam a csapattól!
  Az oktatók nagyon jó fejek,hihetetlenül jól oldják az ugrókban felgyülemlett feszültséget. Köszönöm az egész csapat barátságos hozzáállását!
  Üdv. Robesz

 • Benjamin pommer
  2017. okt. 3. 17:59

  Hey guys,

  I just can recommend everybody to do skydiving. It was a totally amazing experience. It's probably the longest 5 mins you'll ever have in your life.
  I could face my fear of altitud and feel like a better person after that.
  So just do it.

  Best wishes

  Benji

 • Czeglédi Attila
  2017. okt. 3. 08:00

  Profi sallangmentes kiszolgálás,jó fej csapat,gyönyörű táj,hatalmas élmény..mi kellhet még? Még látjuk egymást! :)

 • Bernáth Tibor
  2017. okt. 2. 21:47

  Köszönöm a Tandemteam csapatának ezt a szuper lehetőséget, hogy velük ugorhattam, és fantasztikus élménnyel gazdagodhattam. Mindenkinek bátran ajánlom őket, vér profik, az ember biztonságos kezekben van náluk ez mellett nagyon vidám és humoros csapat. Az biztos hogy még ugrok velük.

 • Csvercskó Ádám
  2017. okt. 2. 10:20

  Sziasztok!
  Csak ajánlani tudom mindenkinek,veletek ugrani a legjobb..!
  Beszámolni nagyon nem tudok róla,ki kell próbálni,felfoghatatlan érzés,azóta is próbálom összerakni,hogy mi is történt az ugrás utáni pillanatokban.
  Valamikor a jövőben megszeretném ismételni,mert ez valami iszonyat jó volt!!! :D
  Szóvaaal Rock&Roll mindenkinek,ahogy Micu mondaná,majd ugrottunk. :D

 • Forrai Dusán
  2017. okt. 2. 08:29

  Feleségemtől kaptam ajándékba az ugrást.

  Eszméletlen jó volt.

  A team tagjai jó fejek, nyomják a süket vakert folyamatosan. :) :) :)

  Köszönöm a lehetőséget! :)

 • Tausz Ilona ( Lona )
  2017. okt. 1. 16:33

  A 30. szülinapom alkalmából kaptam egy vödör adrenalint.........nem éppen erre számítottam...ez egy tartálykocsi adrenalin volt..:):)
  Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos élményt....a team tagjai vér profik, humorosak, kedvesek, Micu neked pedig külön köszönöm , hogy a "hátamra" vehettelek..:) Nagyon féltem....de várom, hogy még egyszer ugorhassak...ha ez a nap eljön csak is itt teszem.
  Köszönöm szépen Tandemteam

 • Varga Viktor
  2017. szept. 30. 14:44

  Sziasztok!
  Az ugrás hatalmas élmény!! A tandempilóta és a pilóta is nagyon jófej volt, köszönet nekik!
  Sajnos semmi mással nem voltam elégedett. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, ahogy azt is, hogy semmiképp ne itt tegyék.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  "Kedves" Viktor,
  Köszönjük a véleményed! Azért engedd meg, hogy árnyaljam a képet egy kicsit.
  Foglaltál kettő főre tandemugrást és megjelentél egyedül. Nekünk ki kell fizetni az előre lefoglalt helyeket a gépben. Ezt az összeget bevállaltuk helyetted. Majd kiderült, h 100 kg felett vagy amit próbáltál elhalgatni. Ennek ellenére elvittünk ugrani. Ezek után nem igazán értem mivel nem vagy megelégedve ?!
  Az ugrás tetszett, a tandempilótád tetszett akkor talán nem az igényeidnek megfelelően nőtt a fű a reptéren?
  Én is minden hasonló mentalitású embernek ajánlom inkább máshol ugorjon.

  Üdv, sok sikert az életben

  Hetya

 • Rodríguez Hernándezné Horváthy edina
  2017. szept. 30. 09:31

  Nagyon nagy élmény volt, már maga a feljutás 4000 méterre is a repülővel. A tandempilótám nagyon jó srác volt, köszönöm Neki, hogy lehozott egyben. Végtelen sok sikeres ugrást kívánok a Csapatnak!

 • Róthné Marika és Kádi Gabriella
  2017. szept. 28. 19:08

  Egy évek óta dédelgetett álmunkat váltottuk valóra. Az apropót Gabi szülinapja adta.

  A közvetlen, természetes légkör, és a poénkodás nagyban oldotta -az amúgy természetesen letagadott – feszültségünket????
  Az ugrás előtti jó 10 perces „sétarepülés” a 4000 m magasság eléréséig, önmagában is csodás élmény!
  …. mikor aztán nyílik az ajtó, az ember lánya kissé megszeppen, de nincs idő gondolkodni. Egy nem túl őszinte „mosoly” a kamerába, és a zuhanás…. leírhatatlanul, észbontóan frenetikus érzés. Aztán nyílik az ernyő és pár percig lehet élvezni a hatalmas csendet és minden mást kitörölve a fejünkből gyönyörködni a látványban….. belelavírozni egy felhőbe…. aztán forogni párat…
  Majd egyre közelebb kerülünk a földhöz, ahol a többiek izgulnak értünk, még egy integetés nekik fentről, és hirtelen már csak azt vesszük észre, hogy a földön ülünk, és csak azt tudjuk mondani, hogy fantasztikus volt.

  Ahogy sétáltunk a hangár fele, már el is döntöttük, hogy ezt meg fogjuk ismételni! ????

  Ezúton is köszönjük Gregónak és Szabinak – valamint a csapat összes tagjának, hogy felejthetetlenné tették nekünk ezt a napot!

  Gabi és Marika

 • Darren
  2017. szept. 27. 16:02

  Absolutely amazing experience!!! - totally recommend jumping with the Tandem Team - Thanks to Micu for making the experience eeeeven more fun!!!! x

 • Bihari Zsolt
  2017. szept. 27. 13:08

  Nagyon király! Aki "egy kis" adrenalin bombára vágyik, annak csak ajánlani tudom. No para :-)

 • Sulics Istvánné
  2017. szept. 27. 12:33

  Sziasztok! Lányomnak volt meglepi a 20. szülinapjára ez az ugrás! Maximálisan meg vagyunk elégedve az egész lebonyolításával és tényleg egy felejthetetlen élményt kapott! Köszönjük Gregónak a bátorítást! Tandem Team szerintem még találkozunk! :) Sulicsné Heni és a bátor ugró Bogi

 • Dobos Imre
  2017. szept. 26. 08:57

  Nagyon szépen köszönjük!???? Életre szóló élmény marad!???? Köszönjük a csapatnak, 1 élmény volt! Jók vagytok fiúk!!!!! Mindenkinek ajánlom!!!!????

 • Nagy Tamás
  2017. szept. 25. 09:13

  Brutális,és egyben leírhatatlan!!! :)
  Köszönöm az élményt!!!!!

 • Klinger Bernadett
  2017. szept. 22. 11:25

  Fantasztikus, felejthetetlen, hihetetlen, leírhatatlan élmény.... :-)
  Aki nem próbálta, nem is értheti...
  Még a nyáron ugrottam - családostól -, és akkor nem írtam nektek, hogy KÖSZÖNÖM!!! :-)
  De most újból ott voltam a reptéren, mert egy barátnőm kapta az ugrás ajándékba és ugyanúgy élvezte, mint én a nyáron...
  Remélem, hogy találkozunk még... :-)

 • Hegyi Barbara
  2017. szept. 20. 08:10

  Felejthetetlen élmény, egyszer mindenkinek ki kell próbálni! :) Leírni szinte lehetetlen, át kell élni!

 • Rácz Mária
  2017. szept. 19. 14:56

  Az ugrás egy fantasztikus, csodás és leirhatatlan élményt adott!!!!!
  Valószínű visszajáró kuncsaft leszek!
  Ezt az érzés mindenkinek ajánlom....kihagyhatatlan!!!!!

 • Deák Tamás
  2017. szept. 19. 06:36

  Felejthetetlen élmény volt!! Csak ajánlani tudom mindenkinek.....ismétlés betervezve!!

 • Barabás Fanni
  2017. szept. 19. 06:26

  Fantasztikus és feledhetetlen élményben volt részem! Szavakkal nem lehet elmondani azt az érzést mikor egyszer csak ki ugrasz a levegőbe és zuhansz a semmiben! Ha tehetném bármennyiszer megismételném!!
  Köszönöm a Tandem Teamnak hogy segítettek megvalósítani az álmom és hogy egy nagyszerű, humoros ott dolgozót kaptam akivel megoszthattam élményemet!!!

 • Haszeg Janó
  2017. szept. 19. 00:14

  Életem egyik legjobb élménye volt!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom hogy egyszer az életben próbálja ki! Micuval ugrottam és legközelebb is vele szeretnék!!!!

 • Kovács Mónika
  2017. szept. 17. 18:52

  Sziasztok!! Én annyit tudok mondani, hogy köszönöm, köszönöm, nagyon köszönöm Nektek ezt a hatalmas élményt! Külön köszönet Micunak, hogy vigyázott rám.. de persze mindenkinek hálás vagyok aki egyetlen poénnal is oldotta a feszültséget. :) Rám fért. Óriási élmény volt. :) Jövőre találkozunk, mert ebből egy nem elég.. :) Még egyszer köszi Nektek! :)

 • Nagy Lizandra
  2017. szept. 16. 08:06

  Hello Tandemteam!
  A szokásos szöveg, szülinapomra kaptam a családomtól blablabla... Mindenki nagyon kedves volt, a logisztika nagyon rendben van! Én külön köszönettel tartozom Micunak, aki látta rajtam, hogy nem őszinte a mosolyom, és folyamatosan oldotta a feszültséget, poénkodott! Továbbá olyan biztonság érzetet sugallt, hogy egy percig se fordult meg a fejemben, hogy bármi baj történhet. Tudom, tudom...:-)))) a levegőt ki is kell fújni...köszi, majd legközelebb...:-)))) Szóval Micu, köszönöm az élményt, és hogy ezt veled élhettem át, életem legjobb 6 perce volt férfival. :-))))))
  Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon extrém, felejthetetlen élmény, egy nagyon szuper és nagyon jófej csapattal!!! Gratulálok nektek, és még egyszer köszönöm!!! :-)))))

 • Szeifertné Rózsa Mariann
  2017. szept. 13. 22:13

  Sziasztok! Aki még sosem ugrott, itt kezdje, Náluk! Egyszerre voltam marha izgatott és berezelt is! Köszönet a feszkó oldásáért még a pilótának is! Napsütés, fehér kóbor felhők, a Balaton látványa a magasból már önmagában is megérte volna! A kiugrás pillanata volt a csúcs! Adrenalinlöket keresztezve a "de becsinálok mindjárt"-tal! Zuhanni szabadon olyan szabad érzés, amit csak itt lehet átélni. Féltem, hogy az ernyő kinyitása majd ránt egyet, ehelyett sima ügy volt. És az ereszkedés!! Ilyen csönd tuti nincs máshol. Én a pörgést kihagytam és nagyon szimpatikus volt a "főnök" hozzáállása, hogy minden kérést tiszteletben tartott, úgy csinálta, hogy nekem (is) jó legyen!???????? Egy lovag! Ernyővel.
  Tuti, hogy megyek még, annyit álmodok azzal az érzéssel!
  Köszönet mindenkinek!

 • Szabó Vivien
  2017. szept. 13. 20:04

  Hatalmas élmény volt 4000m magasról ugrani! Egy álom vált valóra! A profi ugrótársak nagyon jópofák voltak, jó hangulatban telt a repülés, amíg el nem értük a kívánt magasságot. Fantasztikus élmény volt irányítani az ernyőt, hogy merre ereszkedjünk. Nagyon élveztem, biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó ugrásom! Köszönöm az élményt! :)

  Vivi

 • Tausz Ilona
  2017. szept. 11. 17:25

  Ajándékba kaptam az ugrást. Nagyon féltem tőle mert kissé tériszonyos vagyok:) Nagyon aranyosak és kedvesek, lazák és viccesek voltak a srácok végig az ottlétem alatt. Minden kérdésre türelmesen válaszoltak, teljesen megnyugodtam mind addig amíg fel nem szálltunk :) Nagyon profi a csapat, tudtam biztonságban vagyok de a 4000 M az nem kicsi :) Az ugrás során végig poénosan, lazán de kontrol alatt voltam. Bocsánat hogy ennyire paráztam :) Már tudom nem kellett volna :)
  Egy életre szóló élmény volt . Köszönöm a tandemteam profi csapatának!

 • Stieber Márton
  2017. szept. 9. 23:54

  Qurva JÓóó!!!!!!
  Ez egy valódi, elmondhatatlan élmény !!
  Köszi Tandemteam !!
  Köszi Szabi!!

 • Zsók Richárd
  2017. szept. 9. 09:57

  Szuper volt.Végig figyelmesek voltak velünk.Érdemes kipróbálni!

 • Kovács Norbert
  2017. szept. 8. 20:53

  Sziasztok!

  Ezt az élményt nem lehet körülírni! Mindenképpen át kell élni!Ez az élmény örökre a tiéd marad! Kiszakadni egy kicsit a szürke hétköznapokból... A szabadságélmény,a szabadesés,az adrenalin... Felülnézetből látni kicsit a dolgokat.. Körülírhatatlan! Mindenképp érdemes átélni! Segítségetekre lesz a nagyon jó hangulatú Tandem team!

  Köszönet nektek TANDEM TEAM hogy betekinthettünk a magasban lévő falak nélküli irodátokba! :-)

 • Földi Máté
  2017. szept. 7. 18:32

  Egy hihetetlenek és felejthetetlen élmény részese voltam egy kiváló csapattal!Bárkinek csak ajánlani tudom őket!250 kilométert utaztam azért hogy velük ugorhassak és teljesen megérte!Köszönöm srácok!!!!!

 • Szamek Viktória
  2017. szept. 7. 10:12

  Mindig is vágytam arra, hogy ugorjak, úgyhogy fantasztikus volt, hogy júniusban szülinapi ajándékba kaptam az ugrást.
  Reggel azért még felhívtam Szilvit és Hetyát, hogy jók-e az időjárási viszonyok. Azok voltak... :)
  A honlapon szuperül le van írva, hogy merre menjetek, ha kocsival mentek, szóval még a szőke nők (mint én) is letalálnak. :)
  Lent tök kedvesen fogadtak, elmondták, hogy még várni kell az ugró páromra, de összeszednek, amint mehetek öltözni.
  Micuval ugrottam, ami fantasztikus élmény volt. Micu nagyon kommunikatív, végig csevegtük az utat felfelé, ami (ha esetleg félnél) szerintem sokat segít abban, hogy ne azon pörögj másodpercenként, hogy mindjárt ugrunk... :)
  Úgy gondolom, hogy nem emlékszem sem a kiugrás pillanatára, sem pedig az utána következő másodpercek egy részére, és azt is sokadjára érzékeltem, hogy kocogtatja a vállam, hogy tárjam szét a karom...
  Az ernyő kinyílásáig is szétüvöltöd magad, de miután kinyílt, ordítasz egy hatalmasat, amiben tényleg mindent kiadsz magadból... Valahogy úgy, ahogy leírják a honlapon...

  Szuper, fantasztikus az egész, ha szeretnél ne gondolkozz menj, és ugorj, mert egy profi team vár, jó fej emberekkel, akikben 100%-osan bízhatsz...

  Micu, köszi mégegyszer az egész élményt! F@szaaaaaa volt!!!! :)

  Viki

 • Kovácsné Vajda Szabina
  2017. szept. 7. 09:07

  Köszönöm a Tandem Teamnek a csodálatos élményt.
  Profi volt a csapat minden tagja.Külön köszönet Szabinak a tandempilótámnak,hogy épségben,jó élményekkel telve hozott le a felhők fölül.
  Biztosan visszatérek még hozzátok.

 • Tari Tamás
  2017. szept. 6. 20:43

  Kedves Tandemteam!
  Páromat születésnapjára leptem meg egy tandemugrással (régi vágya volt), ami az eddigi legemlékezetesebb ajándéknak bizonyult. Azóta is az ismétlésen gondolkodik :) A csapat szenzációs, nagyon profik, és megtesznek mindent annak érdekében, hogy az ugrás maradandó élmény legyen. Micunak külön köszi!!! Látva a fotókat és hallgatva az élménybeszámolót én is kedvet kaptam, jövőre mindketten ugrunk, Veletek :)))

 • Czingráber Péter
  2017. szept. 6. 20:31

  Kedves Tandem Team!
  Hihetetlen nagy élmény volt az ugrás!
  Köszönet mindenért!Rendkivül profi szervezés mellett,
  humorral oldottátok a kezdeti "izgalmamat"!
  Örömmel gondolok vissza minden pillanatra.:D
  Szerintem,még találkozunk!!
  Minden jót az egész CSAPATNAK!
  Üdv;Peti.

 • Szilvi és Peti
  2017. szept. 6. 18:45

  Csodálatos élményt kaptunk!
  Köszönjük Micuknak és a Tandem Team-nek!

 • Bóta István
  2017. szept. 5. 08:26

  Sziasztok! Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Profi csapat. Profi tandempilóták.Profi szervezés. Óriási Élmény!!!!!

 • Gondos Ivett
  2017. szept. 4. 15:01

  Köszönjük szépen még egyszer ezt a hatalmas élményt! Profi csapat földön és levegőben is egyaránt. :)

  Külön köszönet mindkét Micunak, hogy vigyáztak ránk és hozzájárultak, hogy átélhessük ezt a fantasztikus élményt! Félni eszünkbe sem jutott, az első pillanattól kezdve nyugodt és laza volt a hangulat. :) Tényleg csak annyi volt a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat, minden másról a csapat gondoskodik.

  És bár tudjuk, hogy egy repülőből kiugrani "nem normális dolog" de, ha mégis akkor csak a TandemTeam! :D

  Köszönjük,
  Kriszti és Ivett

 • Misi Adam
  2017. szept. 4. 13:51

  KIRALY!!

 • Sógorka Alexandra
  2017. szept. 4. 12:39

  Életem legmeghatározobb és legnagyobb élmenye volt! Minden percért hálával tartozom!!!Szivből köszönöm❤️

 • Dávid Lőrincz
  2017. szept. 4. 11:23

  Köszönöm szépen a lehetőséget szavakba nem lehet önteni ezt az élményt, és mind ezt tetőzni lehet hogy egy profi felkészült csapat biztositja ezt.

 • Szabó Gyula
  2017. szept. 4. 09:18

  Nagyon szuper volt! Feledhetetlen. Profi, amennyiben fogod a poént Szórakoztató csapat. Ajánlom mindenkinek. Ugráskor "Mosolyogni".

 • Cseszka László
  2017. szept. 1. 20:18

  Egy születésnap margójára...... Köszönet a családomnak a lehetőségért, Micunak hogy lehozott :-) és a Tandem Teamnek a profizmusért!! Aki tudja próbálja ki!!! Velük..... ;-)

 • Szever Csilla
  2017. aug. 31. 20:52

  Életem egyik legjobb döntése volt, hogy kipróbáltam. Már kétszer ugrottam a tandem-team-el, de mind kettő szuper volt. Minden évben szeretnék ugrani mivel egy csodálatos felszabadító érzés . Aki még nem próbálta az nagyon tudom sajnálni mert egy olyan élménytől fosztja meg magát amit szavakkal nem lehet elmondani. Érezni kell.
  Köszönöm a tandem team-nek az eddigi hozzá állásukat, SZUPER JÓ CSAPAT!!!

 • Pataki Henrietta
  2017. aug. 31. 18:05

  A legbombasztikusabb és legnagyobb élmény, amit eddig átéltem!!!
  Az érzés tényleg leírhatatlan, de mégis felejthetetlen.
  A csapat előtt le a kalappal, profizmusuk a humorukban is megmutatkozik.
  Külön köszi Micunak, hogy lehozott, még ha fent amúgy sem maradt soha senki :P
  és hogy szólt, hogy látni a Velencei-tavat, még ha nem is láttam ki a repülőből, csak a kanyarban :D

  A tériszonyosoknak pedig üzenem, ne csüggedjenek, mert én is az vagyok, de ez teljesen más, fent meg már a nevüket sem fogják tudni az izgalomtól.
  Csakis ajánlani tudom mindenkinek!
  Remélem találkozunk még.
  Köszönöm! (Hencsi)

 • Habony Zsolt
  2017. aug. 30. 23:42

  Leírhatatlan! Köszönöm a csapatnak ezt az egészet! Remélem legközelebb a szabad eső képzésre megyek már! :DD

 • Delcsik Renáta
  2017. aug. 30. 17:58

  Fergeteges és felejthetetlen, ajánlani tudom, annak, aki imádja az adrenalindús élményeket!!

 • Fű Péter
  2017. aug. 30. 15:00

  Hihetetlen élmény volt, aki teheti próbálja ki!! A pilóták nagy showmanek :D

 • Urr Krisztina
  2017. aug. 30. 12:44

  Felejthetetlen élményt kaptam egy profi csapattól. Nagyon köszönöm! :)

 • Endrédy Katalin
  2017. aug. 30. 00:08

  60. szülinapi ajándékként kaptam az ugrást. Köszönöm a családomnak!
  Nagyon vártam, próbáltam elképzelni, hogy milyen lesz. De ezt az érzést nem lehet sem elképzelni, sem leírni! Ezt át kell élni!!!
  Aki teheti ne hagyja ki a szabadesés fantasztikus élményét!

  A Tandem Team csapata nagyon profi. Végig érezni lehetett, hogy összeszokott társaság, akik szeretik és tudják amit csinálnak. Nagyon jól esett a lazaságuk, amivel oldották a feszültséget.
  Amit csinálnak, abban az a zseniális, hogy az ember úgy érkezik vissza a földre, de jó vagyok, MEGCSINÁLTAM! Na persze, csak nem én, hanem a tandem pilótám, én igazából "csak" élveztem.
  Külön köszönet Micukának, aki hozzá segített ehhez az életre szóló élményhez. (Örülök, hogy kértem a képeket. Most legalább végig nézhettem, hogy mit csinált a hátam mögött.)
  Jók a képek, és már nagyon várom a videót is!
  Még egyszer köszönöm!

 • Dr. Kovács István
  2017. aug. 29. 18:05

  Csodálatos volt,profi a csapat:mintha csak te lennél az egyetlen ugró,nem pedig a sokszázadik.
  Az érzés leírhatatlan,a szabadesés robaja után a síri csönd....

 • Nyeste Zsanett
  2017. aug. 29. 08:59

  Sziasztok!
  Én születésnapomra kaptam az ugrást a családomtól.
  Elmondhatom, hogy életem egyik legfantasztikusabb élménye volt. Az érzés, amit ugrás közben éreztem leírhatatlan. Folyamatosan vigyorogtam. :) Mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti egyszer próbálja ki!
  Hatalmas köszönet mindenért a tandempilótámnak Lacinak és Tandem Teamnek :)

 • Horti Csaba
  2017. aug. 29. 08:59

  Egyszerűen fantasztikus élmény! Én 50. születésnapomra kaptam, de már bánom, hogy nem ugrottam hamarabb. A csapat fantasztikus! Nagyon lazák, de profik! Micunak külön köszönöm az ugrást és az életreszóló élményt!
  Mindenkinek ki kellene próbálnia egyszer! A szabadesést nem lehet elmondani, át kell élni!
  Biztosan megyek újra!

 • Bognár Alexandra Mónika
  2017. aug. 28. 22:50

  Fantasztikus élmény volt , sosem fogom elfelejteni ! Köszönöm nektek ! Szandi

 • Szőllősi József
  2017. aug. 28. 19:48

  Nagyon segítőkész mindenki.
  Hatalmas élmény volt. Ezt mindenkinek ki kellene legalább egyszer próbálnia.
  Nagyon Köszönöm Tandemteam. :)

 • Kiss Piroska
  2017. aug. 28. 19:25

  Nagyon kedves,bizalomkeltő személyzet.Maga az ugrás pedig hatalmas élmény!Szabadságérzet,és rengeteg élmény együtt!Ha tehetem,megyek máskor is!Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Paul József
  2017. aug. 28. 18:58

  Mi 2017.08.19-én ugrottunk, fantasztikus élmény volt.
  Köszönjük Micunak és apukájának a felkészítést az ugrást, na meg az ökörködést.
  A csapat nagyon összeszokott és felkészült.
  Jövőre megint megyünk, mert újra át kell élni ezt az érzést, hogy megértsük mi is történt velünk.
  Erika és Sanyi

 • Kiss Piroska
  2017. aug. 28. 17:49

  Az egész csapat nagyon kedves,közvetlen!Jó köztük lenni.A repülés nagyon tetszett,maga az ugrás pedig csodás!Egy baj van vele,hogy hamar véget ér!Mindenkinek csak ajánlani tudom.Bátorság próba,és feszültségoldás is egyben.Hatalmas élmény,nagy szabadságérzetet ad!Kiss Piroska

 • Horváth Péter
  2017. aug. 28. 11:46

  60. születésnapomra kaptam én is az ugrást, és ismerőseim szerint nem vagyok normális, hogy ilyen vágyam van. Most az ugrás után azt mondom, aki nem éli át, az szegényebb egy olyan élménnyel, amit semmihez nem lehet hasonlítani. A tandemes csapat fantasztikus, az ugrás élménye pedig leírhatatlan és elmondhatatlan, mert nincs rá megfelelő szó. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Dormány Kristóf
  2017. aug. 28. 09:19

  Király volt, kösz fiúk/lányok!

 • Dóczi Gábor
  2017. aug. 28. 08:14

  Szinte leírhatatlan élmény,ezt ki kell próbálni!
  Ami fontos,mint "első ugró"-nak szerintem,hogy az első perctől kezdve az utolsóig, a nyugalom és a tudatosság jellemezte a "tandem társam" , és a kiszolgáló személyzet ténykedéseit,így nekem csak egy dolgom volt,hogy átadjam magam ennek a csodás élménynek.
  Köszönöm!

 • Kupó Balázs
  2017. aug. 28. 08:05

  Életre szóló élmény volt. A csapat nagyon közvetlen és profi, jó hangulatot teremtenek.
  Mindenkinek ajánlom!

 • Halmosi Dzsenifer
  2017. aug. 28. 00:25

  22. születésnapomra kaptam az ugrást,amivel régi nagy álmom teljesült (Remélem jövőre is ezt kapom ajándékba :D :D ) Minden pillanatát élveztem,eszméletlen !
  A csapat szuper,kedves mindenki és az élmény 100% !
  Mindenkinek azt üzennem,hogy ugorjoooooon ♥

 • Csepregi Attila
  2017. aug. 27. 20:40

  Nagyon jó volt az ugrás, a dupla szaltó meg pláne, egy felejthetetlen élmény volt számomra ez a nap.

 • Egyed Anita
  2017. aug. 27. 18:15

  Szuper, fantasztikus, hatalmas!
  Köszönöm Micunak és az egész csapatnak!
  Vágjatok bele, nem bánjátok meg!

 • Brandt Győző
  2017. aug. 27. 13:17

  Ezt mindenkinek ki kell próbálni. Én 50 évet vártam, Ti ne várjatok ennyit! Köszönöm Gre-go!

 • Brandt Győző
  2017. aug. 27. 12:58

  Egyszer mindenkinek át kell élnie. Én 50 évet vártam, Ti ne várjatok ennyit!
  Köszi Gre-go!

 • Fehérvári László
  2017. aug. 26. 13:45

  Hat ez nagyszeru volt, koszonom!

 • Györkéné Baján Marianna
  2017. aug. 22. 22:43

  Sziasztok! Én szülinapi ajándékként kaptam az ugrást, kíváncsiak voltak a tesómék és a barátok, hogy csak a szám nagy vagy tényleg bevállalom-e. Életem legnagyobb élményét adták, amit nagyon köszönök!!! Gregóval ugrottam, nagyszerű volt! Profi csapat!!! Egy fikarcnyi félsz vagy kétség sem volt bennem, nagyon ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki. Én felírnám receptre. Nekem biztos, hogy nem ez volt az utolsó ugrásom veletek, NAGYON KÖSZI!!!

 • Szappanos Kitti
  2017. aug. 22. 18:14

  Ezt mindenkinek ki kell probalni. A csapat szuper, az elmeny leirhatatlan! Koszonom!

 • Erényi Szabolcs
  2017. aug. 22. 11:56

  Parádés, szinte leírhatatlan! :)
  Köszönet az egész csapatnak (kiváltképp a profizmusért és a lazaságért) és különösen Szabinak az élményért!
  Mindenkinek csak ajánlani tudom és remélem mihamarabb újból átélhetem :)

 • Mészáros Milán
  2017. aug. 22. 08:17

  Aki teheti próbálja ki!! Hihetetlen élmény nagyon profi csapattal!!

 • Lugosi Patricia
  2017. aug. 21. 18:42

  Egy barátommal pár napja ugrottunk először, hihetetlen érzés volt, a szabadesésnél nincs jobb! Köszönjük az élményt Szabolcsnak és Lacinak, szuperek voltak. Alig várjuk a következő ugrást!

 • Szaláncziné Fráter Ilona
  2017. aug. 21. 10:42

  A legjobb választás a Tandem Team csapata.Fiam szülinapjára kapta ajándékba . Jómagam kétszer ugrottam már, más más csapattal. Micu és Fia hatalmas egyéniségek. Viccesek,figyelmesek még a kísérőkkel is foglalkoztak azt érezni, hogy nekik ez nem munka hanem hivatás felemelő érzés. Ha kell oldják a feszültséget, ha laza vagy megadják az adrenalin löketet. PROFIK!!!!
  A kapcsolat tartás e-mail-ben és telefonon is gyors,kedves udvarias.
  Amit pluszként szívesen látnék : az ugrásról a videót pendrive-on a helyszínen át lehessen venni.
  Köszönet a csapat minden tagjának !! 10 csillag :-)

 • Vendégh Péter
  2017. aug. 21. 08:14

  Felejthetetlen,leírhatatlan élményben volt részünk.Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.A team rendkívül rendes barátságos és profi.Az irodai dolgozótól a pilótáig.A profi nagyon képzett ugró hivatásos katona ejtőernyőssel amelyre föl voltam csatolva 100% biztonságba éreztem magamat.EZT MEG KELL ISMÉTELNI!!!

 • Marics Tamás
  2017. aug. 21. 01:06

  Ez volt a második és tuti lesz harmadik is.
  Felejthetetlen élmény

 • Halász Sándor
  2017. aug. 20. 23:14

  Fantasztikus élmény, szuper jófej csapat, maximális profizmus! Végig biztonságban éreztem magam, ezúton is hatalmas köszönet a csapatnak és Micukának!:)
  Hajrá Mindenki, ez a 4000 méter nem is olyan para!:)

 • Berki István
  2017. aug. 20. 13:22

  Szuper élmény volt, köszönöm a lehetőséget!
  Bátran ajánlom a fiúkat!

 • Maszárovics Ádám
  2017. aug. 20. 08:36

  Mindenkinek csak ajánlani tudom! Jó a csapat, épségben lehoznak! :)

 • Csomai Martin
  2017. aug. 19. 23:57

  Egy életre szóló élmény volt és nagyon élveztük. A szabadesés része volt a legjobb :). A Pilóták jó fejek voltak és látszott hogy ők is élvezik amit csinálnak. Csak ajánlani tudom. Mi mindenképpen visszamegyünk majd még egyszer :)

 • Murcsik Péter
  2017. aug. 19. 21:25

  Fantasztikus élmény!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha teheti, próbálja ki! Nagyon profi és jó fej a csapat, külön köszönet Micunak, hogy lehozhattam a hátamon :)

 • Szilágyi Viktor
  2017. aug. 17. 09:20

  Szuperrr!!! Ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm Lacinak a pilótámnak , hogy ilyen Jófej volt!

 • Bezzegh Katalin
  2017. aug. 17. 09:07

  Tandemugràs 4000 mèterről, a felhők felett, naplemetében. Izgulsz. Nagyon. Szakad ròlad a víz. Beülsz a repülőbe. A pillanat, amikor kinyitják 4000 méteren az ajtót, a kilépőre állsz és a füledben dobog a szíved, rábízod az életed egy idegenre, és realizálod, hogy megőrültél hogy itt vagy. Aztán elkezdődik az őrület, csak forogsz és kiordítod a világot magadbòl, hol a felhőket látod, hol az eget. Zuhansz kb. egy percet szabadesésben, és élvezed a gravitáciòt. Aztán kinyílik az ernyő és megnyugszol, majd sikoltozol még, ahogy megtapasztalod a centrifugális erő mibenlétét. Majd egyszerűen csak rácsodálkozol a tájra, és kacagsz. Végtelenül boldog vagy. Belevésődik minden másodperce a hihetetlen látványnak és az élménynek, amire egész életedben emlékezni fogsz. ❤️ Hatalmas köszönet Becs Lacinak a profi, vicces, életre szòlò élményért, na meg mert épségben lehozott, a TAndem Teamnek pedig a profi szervezését, mindnekinek Titeket foglak ajánlani:-)

 • Almási Sándor
  2017. aug. 17. 00:48

  EZT MINDENKINEK ÁT KELL ÉLNI AKI CSAK TEHETI , LEÍRHATATLANUL FANTASZTIKUS ÉRZÉS

 • Pocsaji Aranka
  2017. aug. 16. 22:09

  Valami istenien éreztem magam, mivel Micu egy isten és én hoztam le a hátamon! :) :) :) Professzionális csapattal találkoztam! Nagyon köszönöm az élményt!

 • müller csaba
  2017. aug. 16. 18:06

  Szenzációs álmény volt-Laci a király-Ezt csak a DUBAI pálmasziget feletti ugrás múlja felül!!!

 • Tunikolt Eszter
  2017. aug. 16. 00:12

  Nekem ez már a második tandemugrásom volt és ez is fantasztikus élmény volt. Maga a Tandem team csapata nagyon jó, minden le van szervezve előre. A tandempilótám ismét Becs László volt, abszolút nem volt kétségem, hogy biztonságosan le fogunk-e érni, mert mindent elmondott rendesen és mivel már egyszer ugrottam vele, most megmutatta esés közben, hogy tudunk pörögni és az ernyőt is irányíthattam :D. Hihetetlen érzés és én tutibiztos nem tudok ennél a két ugrásnál megállni! Persze a következő ugrásomnál és utána egy esetleges ejtőernyős vizsgánál is a Tandem Team szupercsapatát fogom választani.

 • Himler Zoltán
  2017. aug. 13. 19:42

  Immár másodjára sikerült ugrani.Most orral előre kisgépből :D Köszi Laci,szuper volt!!

 • Bencze András
  2017. aug. 11. 09:57

  Nagyon szuper élmény volt!! BIG BIG LIKE. . .
  Csak ajánlani tudom a csapatot. Gyönyörű ugrás, gyönyörű landolás! A tollpihe nem érkezik ugy a földre ahogy mi érkeztünk.
  Én egy másik szülinapos leányzóval ugrottam.
  Még egy ilyen laza és jo fej csávot mint akikkel ugrottunk, ritkán találkozni! ! Még rajtam is túl tesznek... :))))
  Végig röhögtük ez egészet!!! Persze csak rajtunk, amiért be voltunk sz....va :))

 • Licskai Krisztina
  2017. aug. 10. 19:51

  Zseniális élmény, amit mindenkinek ki kell próbálni! Ehhez csak hozzájárul a TandemTeam - ajánlással jutottam el hozzájuk - közvetlen, vicces és laza csapata. Nagyon szépe köszönöm ezt a felejthetetlen élmény a Családomnak a Barátomnak és a Tandemteamnek. :)

 • Hajas Edina
  2017. aug. 10. 14:50

  Hatalmas élmény! Jó hangulat, profi csapat!
  Ez volt az első ugrásom, de biztos nem az utolsó! Külön köszönöm Lacinak, hogy vigyázott rám!

 • BHAVYA HARIA
  2017. aug. 10. 12:31

  Amazing experience with Tandem for the sky diving.

  The planes are very old. They had promised us a jump for 3 members and 1 visitor to be accompanied, but their planes could accommodate only two of us. So one person had to take the jump alone.

  It is reasonable and value for money. The pick-up point is far away from Budapest, so better to keep one full day only for this activity.

 • Borkó Adrienn
  2017. aug. 9. 11:20

  Maga az ugrás fantasztikus és felejthetetlen élményt adott, ezt egyszerűen muszáj kipróbálnia mindenkinek: a látvány, a naplemente, az érzés amikor zuhansz... Ehhez csak hozzájárul a TandemTeam - ajánlással jutottam el hozzájuk - közvetlen, vicces és laza csapata. A magabiztosságuknak köszönhetően egy percig sem kételkedtem az ugrás sikerességében, pontosan annyira volt komoly amennyire kellett. Kíváncsian várom a videót, hogy újra és újra átélhessem azt a pillanatot. :)

 • Bánzi Richárd
  2017. aug. 8. 23:47

  Barátomnak vettük legény búcsúra az ugrást, Ő már 2x ugrott ez előtt, de helikopterről. Azt mesélte teljesen új és megunhatatlan élmény volt az ugrás!!! Remek kezdete lett egy jól sikerült fiú bulinak!! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Rugalmas és segítőkész csapat a tandemteam. Legközelebb lehet, h én magam is kiprobálom! Nagyon várjuk a videó felvételt az ugrásról! Egyetlen negatívumként azt tudom mondani, h a büfé sajnos zárva volt ottjártunkkor... üdvözlettel : B.Richárd

 • Lozsi Ferenc
  2017. aug. 8. 13:31

  Egy felejthetetlen élmény lett. Szavakkal nem lehet igazán elmondani milyen érzések uralkodnak az emberen. Nagyon jól éreztem magam. Bátran ajánlom mindenkinek. Köszönöm a TandemTeam-nek.

 • Kádár Ervin Sándor
  2017. aug. 8. 12:52

  Kedves családom, gyermekeim Edina, Ervinke, és párom Andi, megleptek 40. születésnapom alkalmából egy 4000 méteres ejtőernyő ugrással. Igaz nem most volt a születésnapom, de most lett alkalom rá, hogy a családi nyaralás közepette ezt is beiktassuk, és beváltsam az ajándék kupont.
  Köszönöm a családomnak, fantasztikus élmény volt.
  Köszönet a Tandem Team-nek, külön köszönet Micunak az ugrásért, és László Becs-nak a szívatásért.
  A srácok nagyon Őrültek, és nagyon jó fejek, továbbá vérprofik, nagyon ajánlom Őket! :)

 • Szélig János
  2017. aug. 8. 10:21

  A csapat szuper volt, a hangulat is nagyon jó volt! Az ugrás pedig felejthetetlen élmény. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Weiszmüller Mátyás
  2017. aug. 7. 20:57

  Zseniális élmény, amit mindenkinek ki kell próbálni! Megszűnik a világ, kiürül az elme, és csak az óriási adrenalin löket az ami éget belülről! Az, hogy kint 4fok van, ilyenkor már senkit sem érdekel! :)) Köszönöm

 • Kulcsar Kitti
  2017. aug. 7. 19:52

  Felejthetetlen!!! Szuper csapat, rendkivül kedvesek, örök élmény, bàrmikor ùjra àtélném!

 • Svéd Györgyi
  2017. aug. 6. 12:53

  Leírhatatlan érzés volt! Mindenki jó fej volt :)

 • Kardos Artúr
  2017. aug. 6. 10:42

  Ha azt mondom, hogy eszméletlen, őrületes, vagy fantasztikus volt, épp csak kapargatom a felszínt. Ezt az élményt nem lehet szavakkal visszaadni :)
  Ezt mindenkinek ki kell próbálnia!
  Viszont vigyázat, függőséget okoz :D
  Már most, az ugrás után pár nappal tervezem a következőt :D :D :D
  Nem mellesleg a csapat is nagyszerű. Nagyon odafigyeltek ránk, nagyon jó fejek, nagyon lököttek, és iszonyúan profik.

 • Pácsa Alexandra&Szőke Tamás
  2017. aug. 5. 18:16

  Hogy milyen érzés egy repülő ajtajában arra várni hogy mikor ugrotok...leírhatatlan! Eszméletlen jó élményben volt részünk ma reggel, köszönjük az egész csapatnak, de főleg Micukának és Szabinak! Azt hiszem ez nem az utolsó ugrásunk volt!

 • Francsics Tamás
  2017. aug. 5. 08:32

  Augusztus 2-án ugrottam Gregoval. Olyan fantasztikus élményt kaptam Tőletek Tandem Team, amit nehéz szavakba önteni! Életem első ugrásán maximális profizmussal és csibészes lazasággal vittetek végig. Soha nem fogom elfelejteni azt a napot. Ha bárki is vacilálna, hogy bevállaljon egy ugrást, csak azt tudom ajánlani, hogy IGEN! Ezekkel a srácokkal bármikor!
  KÖSZÖNÖM!

 • Farkas Júlia
  2017. aug. 4. 19:30

  Július 31-én ugrottam Gregóval és szenzációs élmény volt. A családomtól kaptam ezt a lehetőséget ajándékba, nekik is és Gregónak is nagyon hálás vagyok az élményért. Magamat is meglepett, hogy egyáltalán nem volt bennem félelem, csak várakozás. Elolvastam előtte a honlapon található infókat a Tandem teamről a neten és teljes bizalommal voltam a csapat iránt. Szóltam is előre, hogy velem lehet bukfencezni, forogni és mindez meg is történt!!! :-) A fotók is azt bizonyítják, hogy minden pillanatát élveztem!!! Mielőbb ismételni szeretnék!!! :-) Julcsi

 • Mezei Máté
  2017. aug. 4. 18:57

  Sziasztok! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon rendesek, nagyon jó fej mindenki! Biztos, hogy fogok még hozzájuk menni! Köszi mindent Srácok! Nagyon nagy élmény volt!

 • Grüll Szabina
  2017. aug. 4. 15:55

  Születésnapi ajándék volt az ugrás,amelyet nagyon köszönök a családnak!!! Külön köszönet a tandempilótámnak Micunak, mert teljesen biztonságban élhettem át életem első ugrását és biztosan nem az utolsót.... :D Fantasztikus és felejthetetlen élmény volt ugrani!!! :-) <3 Profi csapat!!!!

 • Kutczmann Zsuzsanna
  2017. aug. 4. 07:58

  Szülinapi ajándékként kaptam a családomtól, régóta "nyúztam" őket ezzel. Leírhatatlan élmény, ezt át kell élni :) Tiszta Superwoman-nek éreztem magam :D
  A csapat tagjai szuperek, külön köszönöm Micunak :)

 • Tóta Attila
  2017. aug. 3. 21:57

  Tapasztalt,profi,jópofa csapattal van dolga annak aki itt szeretne bátorságpróbát tenni.Felejthetetlen érzés és élmény amit töbször kell kipróbálni!

 • Lázár-Németh Anikó
  2017. aug. 2. 10:34

  Drága Családomtól kaptam szülinapi ajándékként az ugrást, amiért nem lehetek eléggé hálás nekik. Ez már a harmadik volt nekem, Lacival pedig most ugrottam másodszor. Csodálatos élmény volt ismét, azt hiszem már függő vagyok. Múlt héten szombaton ugrottam és sikerült elcsípni a naplementét, ami leírhatatlanul gyönyörű volt onnan fentről. Azóta folyamatosan az jár a fejemben, hogy ugrani szeretnék újra és újra. Visszavágyok az égbe, érezni akarom a zuhanást, a szelet, a mérhetetlen könnyedséget és szabadságot. Bármikor, bárhányszor megismételném. A csapat tagjai nagyon szórakoztatóak, lazák, de ennek ellenére maximális precízitás és profizmus jellemző rájuk. Élmény volt maga a repülés is, bulijárat sok-sok mókázással. Köszönök mindent Srácok, még biztos, hogy találkozunk! Laci neked pedig ismét óriási respect!!!

 • K.Simon Emőke
  2017. aug. 2. 08:29

  Anyukámnak adtam ajándékba az ugrást. A csapat az előkészítés során nagyon kedves és rugalmas volt. A helyszínen pedig végig kedves és jó hangulat volt így az ajándék tényleg teljes volt. Az előkészítéstől a landolásig végig az ugrókra figyel a csapat. Szórakoztatóak.
  Anyu amikor földeltért csak annyit tudott, mondani, hogy élete legnagyobb élménye volt. Lassan egy hét eltelik de még mindig nem lehet nem észrevenni mennyire feltöltötte ez az ugrás.
  Köszönjük!

 • Köböl Krisztina
  2017. aug. 2. 08:18

  A csapat profi, felejthetetlen élmény volt 4000 m-ről ugrani. Ez volt az első, de nem az utolsó:-) :-):-):-)ugrásom velük. Micu a legjobb:-)!
  Kriszta

 • Tölgyesi Bence
  2017. aug. 2. 06:38

  Menyasszonyomtól kaptam az ugrást születésnapi ajándékként. Életem legnagyobb élményét kaptam a TandemTeam közreműködésével! Hihetetlenül profi csapat, jó hangulatban telt minden egyes perc. Aki még bizonytalan hogy szeretne e ugrani vagy sem... Csak hajrá!!!! :) Élete legjobb Élménye vár rá!
  És külön köszönet Gregónak aki a pilótám volt! :)

 • Kónya István
  2017. aug. 1. 19:11

  Nagyon nagy élmény volt, szerintem akinek egyszer eszébe jut ne is vaciláljon
  MENJEN UGRANI!!! A csapat jó tudják a dolgukat. Köszi nektek.

 • Kolozs Levente
  2017. aug. 1. 17:28

  Szuper volt :) Mindenkinek csak ajánlani tudom. Jó csapat, szuper élmény!

 • Kovács József
  2017. aug. 1. 11:52

  Őrületes, az egyik legnagyobb élmény az ember életében. A szabadesésnél nagyobb adrenalin löket nem igazán érheti az embert. Ugrás után legszívesebben azonnal mentem volna fel ismét. Tökéletes élmény, tökéletes csapattal. Micu (a tandem pilótám) nem az az enervált, életunt, introvertált fajta. A tökéletes élményt tovább fokozta, hogy vele ugorhattam. Gyerekek, aki teheti ne hagyja ki, én azon leszek, hogy családom minél több tagja átélje a zuhanás semmivel nem összehasonlítható, csodálatos érzését.

 • Raft Dániel
  2017. aug. 1. 01:22

  Csak olyan pozitívan tudok nyilatkozni, mint már több százan előttem: az itt "dolgozó" embereknek kiugrani egy gépből csak a napi rutinok egyike, így számukra az a legnagyobb kihívás, hogy a fostos ugrók idegeit fellazítsák, ami viszont zsigerből jön nekik, tekintve, hogy egy pillanatra sem veszik magukat komolyan. Az érezhetően jól összeszokott csapat bármelyik tagjával jól járna az ember, de én Szabolcsot tudom éltetni leginkább, mivel ő volt felelős az én élményemért. Kösz még 1x Szabi!

 • Békássy Csaba
  2017. júl. 30. 20:57

  Borzasztóan féltem, de hatalmas élmény volt! Profi csapat, remek hangulat, bátran ajánlom, hogy velük ugorjatok! :-)

 • Bajusz Gyula
  2017. júl. 30. 20:13

  Szülinapomra kaptam az ugrást.
  Nagyszerű csapat!Végig biztonságban éreztem magam!
  Lacinak.köszönöm,hogy vigyázott rám!
  Leírhatatlan élmény volt!
  Ami ott fent történik arról itt lent nem beszélünk!

 • Bálint Gáborné
  2017. júl. 29. 21:00

  Fantasztikusan éreztem magam! Hatalmas köszönet az egész csapatnak, de mivel Micuval ugrottam, neki külön köszönöm. Aki teheti lépjen ki a repülőből :)

 • Szabó Tamás
  2017. júl. 29. 17:13

  Nagyon nagy élmény volt!
  Profi csapat.

  Köszönöm. :-)

 • Csekme Roland
  2017. júl. 29. 13:00

  Sziasztok. A 18. születésnapomra kaptam ajándékba az ugrást.
  Fantasztikus élmény volt. Köszönöm Micunak az ugrást, főleg induláskor a háttal indulást.
  Profi csapat, őrületes hangulat, adrenalin, imádtam.
  Örök élmény marad.
  Köszönöm

 • Engert Andrea
  2017. júl. 29. 07:35

  Ezúton is köszönöm a lehetőséget, fantasztikus a csapat és az ugrás leírhatatlan élmény. Nem lehet elmondani, ki kell próbálni. Végig teljesen biztonságban éreztem magam, de még a videó visszanézésekor is éreztem az a kellemes izgalmat és boldogságot, amit az ugrás alatt.

 • Draskovits Andrea
  2017. júl. 28. 15:49

  A fiam ugrott veletek, és nagy élményt szereztetek neki, és mindannyiunknak.Végigélni az egész folyamatot lentről is hatalmas élmény volt.A fiam megígérte, hogy jövőre a szülinapomon én jövök.:)
  Külön köszönet az ejtőernyős srácnak.
  Szóval fantasztikusak vagytok, köszönjük az élményt!!
  Üdv.D.Andrea

 • Balogh Dezső
  2017. júl. 28. 11:16

  Jó arcok nagyon, hatalmas élmény volt. 10 pont :)

 • Kőrösi Zsuzsanna
  2017. júl. 28. 10:28

  Amikor játszol a gondolattal, hogy milyen is lehet elhagyni a repülőt:
  -elképzeled hogy mi hogyan fog történi,
  -mit fogsz érezni,
  -mennyire fogod élvezni...
  - Szóval ezeket a gondolatokat szorozd be jó sokkal!!!

  Elképesztő élmény volt, sokkal intenzívebb volt mint hittem!
  Az ugrásom óta a gondolataim köszponti témája az élmény felidézése!
  Imádtam!

  És azt hiszem nem az utolsó volt az első ugrásom...

 • Mokos István
  2017. júl. 27. 18:32

  Aki kiugrik egy repülőből 4000 méteren, az nem normális. Aki fizet (vagy befizetteti magát) erre, az sem százas. Ha két defektes ember találkozik, abból csak valami nagyon jó lehet. Mennék minden hétvégén. Ezt nem lehet elképzelni, megélni kell!

 • Bartók Zsolt
  2017. júl. 27. 11:21

  1) Szervezés: jeles
  2) Kommunikáció: jeles
  3) Hozzáállás: Jeles
  4) Ugrás!? leírhatatlan amit meg/át kell élni.
  Csak ajánlani tudom ezt az összeforrt, rutinos profi csapatot. Egy életre szóló élményt adtak a családunknak. Köszönjük.

 • Farkas Dániel
  2017. júl. 26. 23:35

  Hihetetlen adrenalinbomba, mindenkinek csak ajánlani tudom! Udv: www.chippendaniel.hu :-b

 • Csikiné Viktória
  2017. júl. 26. 22:55

  2017 július 21.-én szülinapi meglepetésként kaptam a családomtól.Ez felejhetettlen élmény volt számomra.Nagyon szuper kis csapat volt,főleg köszönet Zolinak(Hetyának)akivel ugrottam,nagyon jó fej volt.Mindenkinek ki kell próbálnia egyszer!
  Köszönöm nektek!

 • VILLÁNYI JÁNOS
  2017. júl. 26. 19:36

  Köszönet a Tandemteam csapatának!
  Felejthetetlen élmény volt.Profik, barátságosak,

 • VEREBES ÁGNES
  2017. júl. 26. 18:24

  Kedves Tandem Team!
  Fantasztikus élmény volt!!!Végig biztonságban éreztem magam.Koszonom ezt az egész csapatnak,de főleg HETYA-nak!!!!Ahogy lesz újra lehetőségem megyek újra hozzátok.Nagyon-nagyon köszönöm!!!Sok sikert és jó egészséget kívánok mindenkinek!!!
  Ági

 • Macska Mónika
  2017. júl. 26. 09:30

  Az élmény elmondhatatlan, ezt mindenkinek át kell élni,meg kell érezni. Biztonságban éreztem magam végig,hiszen egy profi csapat vett körül. Köszönet Micunak a gyönyörű látványért...Ha teheted ne hagyd ki!!!!

 • Biró József
  2017. júl. 26. 09:18

  Csodálatos felejthetetlen és jó a csapat

 • Galiotti Inez
  2017. júl. 26. 08:41

  Kedves Tandemteam csapat!

  Csodálatos, őrületes élmény volt! Nagyon profi a csapat, végig biztonságban éreztem magam, pedig ezt nem könnyű produkálni amikor 4000 méterről az ember kiugrik a semmibe! A képek es a videó is remek! A felvétel szuperül lett megvágva és jók a zenék alatta!

  Bármikor újból baválllanám!

  Köszönöm Nektek!

 • Balogh Kinga
  2017. júl. 26. 07:51

  Fantasztikus èlmèny volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Forrási Zsolt
  2017. júl. 26. 00:21

  Életvidám szuper csapat! Vicces és bizalmat sugárzó laza társaság, ez a hozzáállás sokat segít, hogy ne legyen "félsz" az ugrás előtt. :) Maga az ugrás fantasztikus élmény. Olyan impulzusok értek, amit semmi máshoz nem tudok hasonlítani. A szabadesés első 10 másodperce maga a Csoda! Köszönöm a Csapatnak a lehetőséget!!! :)

 • Hada Réka
  2017. júl. 26. 00:04

  Az ugrás napja szörnyen indult. Kis késéssel tudtunk elindulni, majd nagy késés lett belőle a dugók és a balesetek miatt. Amikor megérkeztünk, leszakadt az ég. Majd elepedve, teljesen bezsongva vártam, hogy végre minden adott legyen az ugráshoz... Volt aki feladta várakozás közben, akkor úgy gondoltam hibát követett el, most úgy gondolom ÓRIÁSI hibát vétett! A Tandempárom talpig férfi volt, az első pillanattól éreztem, hogy bízhatok benne. A repülő út jó hangulatban telt, mentek az ugratások, de én már nagyon a gépen kívül szerettem volna lenni. Az ugrás pillanata nem volt számomra különleges, annál inkább ami utána jött! Amikor a testem felfogta, hogy mi is történik. Leírhatatlanul csodálatos élmény volt a szabadesés és az általa nyújtott szabadságérzet!!! Számomra úgy hatott mint valami drog, amire azonnal rá kattantam. Már akkor tudtam, hogy ez még csak a kezdet volt. Az ernyőnyittás után élveztem a táj szépségét, azt amikor "kormányozhattam", ahogy puhán landoltunk a füvőn... Földetérés után is maradt az extázis érzés. Azonnal mentem volna a következő körre! "Fenyegetőztem" hogy találkozunk hamarosan és remélem tényleg találkozunk már augusztusban (bár akkor nem én fogok ugrani). Most, hogy az ugrás után eltelt néhány nap, egyre biztosabb vagyok, hogy meg fogom csinálni az ejtőernyős képzést (AFF). Ez van: egy alkalom után FÜGGŐ LETTEM!!! És ebben nem kis része volt a csapatnak, a jó hangulatnak és persze Csipsznek és Hetyának! Köszönöm!!!

 • Kovács Csaba
  2017. júl. 25. 19:00

  Még találkozunk!Rock and Roll!:))

 • Kiss Márton
  2017. júl. 25. 12:54

  Jó volt!

 • Nagy Roland
  2017. júl. 25. 10:22

  Ahogy Micu mondta , erről nincs mit mondani ! Csak élvezni kell , mert ekkora adrenalinbombát életedbe nem szerzel soha ! Biztos hogy ugrok még ! Béke

 • Szandra
  2017. júl. 24. 23:03

  Zuhanás közben jelentéktelenné válik a múlt és nem érdekel mit hoz a jövő... Csak TE vagy és a 100%-osan megélt pillanat, határtalan eufórikus boldogsággal.
  Nem értem, hogy hogy tudtam eddig enélkül az érzés nélkül élni?!?!?
  Köszönöm Laci!!!
  Köszönöm TademTeam!

  Saját lelkem nyugalma érdekében még idén újra át kell ezt élnem, hogy valahogy átvészeljem a következő szezonig... ;)

 • dr. Békefi Dóra
  2017. júl. 24. 12:09

  A Tandem Team csapata nagyon szuper, csak ajánlani tudom mindazoknak, akik vágynak a tandemugrásra. Az ugrásról készült képek és a videó is nagyon profi, jó minőségűek.
  Az élmény fantasztikus, az érzés leírhatatlan, ezt át kell éli! :-)
  Külön köszönöm Lacinak, hogy vigyázott rám ;-) illetve, hogy a jókedvű személyiségével még pluszban hozzájárult ehhez az életre szóló élményhez!

 • Sike Dávid
  2017. júl. 24. 11:08

  Ez az az élmény amit szavakba nem lehet leírni! Mindenkinek ki kell próbálni ! Felejthetetlen élmény! Profi csapat, nagyon jó hangulat az elejétől a végéig....

  Hajrá mindenkinek!

 • Korom Babett
  2017. júl. 23. 18:55

  Felejthetetlen élmény az ugrás! ! Nagyon örülök, hogy Titeket választottalak, nem is lehet abbahagyni. ???? Aki gondolkozik rajta, hogy megtegye e,annak üzenem. ...ne gondolkodjon! ......Tegye meg!
  Külön köszönet Micunak,gondja volt rá,hogy emlékezetes és izgalmas legyen.
  Szimpatikus, klassz csapatot ismertem meg. Köszönet nektek!
  Én a fiam 18.születésnapjára szántam az ugrást ajándékba. ...és persze vele tartottam,mert nekem ez már régi vágyam volt.
  Szeretném még megismételni.
  Mégegyszer Köszi Nektek ????
  Babett

 • Somlai Gabor
  2017. júl. 23. 13:28

  Maximalis elmeny, egy abszolut profi csapattal!

 • Léka László
  2017. júl. 23. 08:01

  Leírhatatlan, katartikus élmény. Tudtam, hogy hatalmas lesz, de ezt előre elképzelni lehetetlen. Nagy volt, köszönet Gregónak!

 • Himler Zoltán
  2017. júl. 22. 07:27

  Eszméletlen élmény,,át kell élni!!!!! :))))
  Köszi az egész csapatnak,,nagyon jó fejek!Külön köszönet Micunak aki még egy kicsit meg is tekerte, forgatta az ugrásunkat :) Extra jófej a faszi! :)
  Első,de nem az utolsó ugrásom volt! Mint a Terminátor:"visszatérek" :)
  Köszönöm!
  Zoli.

 • Vincze Erzsébet
  2017. júl. 21. 17:33

  Nagyon KIRÁLY!!!!!!!!!!!

 • Pálfalvi Kinga
  2017. júl. 20. 13:25

  Leírhatatlan élmény ! Köszönet a csapatnak, legfőképp Micunak!! :)
  Ajánlani fogom mindenkinek!!
  Zsofi

 • Primász Bálint Péter
  2017. júl. 20. 08:40

  Szuper élmény volt! Imádtam :D

 • Dukony Zsuzsa
  2017. júl. 19. 23:24

  Felejthetetlen élmény volt! Nagyszerű csapattal találkoztunk! Férjem 40. szülinapi ajándéka volt az ugrás, ami biztos örök emlék marad. Köszönjük Tandem team! :)

 • Bogár Zoltán
  2017. júl. 19. 21:12

  A lànyom kapta szülinapjára.Nézzétek a képeket,mindent elmond...Csak ajànlani tudom

 • Szűcs Lajos
  2017. júl. 19. 12:48

  Sziasztok! Az 50. születésnapomra kaptam ezt az ugrást, és a lehető legjobb választás a: TANDEMTEAM!!!! Nagyon felkészültek, óriási arcok. Külön köszönet Lacinak, hogy a hátamra vehettem :) Gyerünk-gyerünk jelentkezni, amíg tart a jó idő!

 • Gazsi Gábor
  2017. júl. 19. 08:28

  Köszönöm a felejthetetlen élményt a Tandem Team csapatának, de elsősorban Lacinak, hogy vigyázott rám :-) Profi csapat, csak ajánlani tudom őket :-)

 • Horváth Krisztina
  2017. júl. 19. 08:01

  Ezt nem lehet elmondani, at kell elni. Annyit tudok, hogy amint lesz ujbol lehetosegem tuti megyek megint! :)

 • Végh Tímea
  2017. júl. 19. 07:27

  Életem legjobb élménye volt.július 15-én ugrottam Gregóval és azóta csak erre tudok gondolni???? alig várom a következő ugrást☺ezt mindenkinek ki kell próbálnia leírhatatlan élmény!a csapat irtó jó fej.oldják a hangulatot hogy neked csak élvezned kelljen és ne stresszelj!memsokátalálkozunkmegint☺

 • Szilágyi Attila
  2017. júl. 17. 23:13

  Felejthetetlen, utánozhatatlan, próbáld ki !!!
  NE hezitálj :D

  Nagyon nem fogod megbánni

  Szatyi

 • Kavalecz József
  2017. júl. 17. 21:32

  A legnagyobb élmény amit kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A csapat kiváló,mindent megtesznek hogy jó legyen a hangulat. Csak így tovább...
  Még visszatérek :-)

 • Nagy Olivér
  2017. júl. 17. 14:33

  Szia, én nagyon élveztem a dolgot! :) Egy pozitívumot kiemelnék: a pilóták igyekeztek oldani a hangulatot, míg a géppel felfelé mentünk (jól be voltunk tojva) és ez maximálisan sikerült is. Nagyon jó csapat vagytok, sok ugrást kívánok! :)

 • Billerbeck Budapest Kft.
  2017. júl. 17. 08:31

  Hihetetlenül jó volt, igazi élmény! Csak ajánlani tudom minden bátor és kevésbé bátor, de vállalkozó szellemű leendő ugrótársnak!

 • Sziber János
  2017. júl. 14. 07:52

  Köszönöm, nekem nagyszerű élmény volt. A viszonylag nagyon könnyed, laza, ugratós társalgás, könnyen átsegíti az embert a feszült állapotból a lazább állapotba. Így fellazulva, már is könnyebben indul neki az ember.

 • Vitáli Tímea
  2017. júl. 13. 15:34

  szuper élmény volt az ugrás, biztonságban éreztem magam végig, minden szervező arra törekedett, hogy zavartalan legyen az élmény

  Köszönöm szépen!

 • Bonyai Tamara, Bonyai Csongor
  2017. júl. 13. 06:24

  Köszönjük Micunak, Gregónak és az egész TandemTeamnek a felejthetetlen, de remélhetőleg nem megismételhetetlen és nem egyszeri élményt:)
  Elég annyit mondani, hogy ha nyernénk a lottón, gyakran beugranánk hozzájuk, hogy kiugorjunk. :D

 • Gurbi Mária
  2017. júl. 12. 21:23

  Sziasztok ! Köszönöm a hatalmas élményt. A csapat minden tagja profi. A repülőn a figyelem elterelés viccekkel, folyamatos nevetéssel. Külön köszönöm Szabolcsnak a sikeres ugrást. Nem hiába készültem rá egy évig. Szerintem még találkozunk, mert a gyermekeink is le akarnak ugrani.
  További jó csapat munkát.
  Üdvözlettel: Gurbi Mária

 • György Noémk
  2017. júl. 12. 08:34

  Ez egy olyan hatalmas élmény amit nem lehet elmesélni,hiszen át kell élni!! A csodálatos látvány a repülőről,a kiugrás pillanata,a zuhanás és végül Laci kérdése hogy "legyeeen tánc?" és abban a pillanatban elkezdődött az ejtőernyős forgás is. Felejthetetlen és egy életreszóló élmény,köszönök mindent a tandemteam-nek,és örülök hogy veletek ugrottam,és remélem lesz még rá alkalmam????????!!
  Hiszen a tandemugrás a világ második legjobb dolga,az első a sör,tanultam meg Lacitól????
  Még most is fülig ér a szám ahogy erre gondolok!!

 • Pavelcsákné Kanalas Mária
  2017. júl. 12. 07:30

  Nem mondom ,hogy nem viselte meg a szervezetemet maga az ugrás és utánna az ejtőernyős pörgés ,,mert ki kell próbálni..." Szabi szerint :-) :-) :-)igen,egy biztos tényleg igy van ezt mindenkinek ki kell probálni-ez egy olyan élmény amiben az agyad elhagyod valahol féluton és ebben tökéletesen segít a tandemteam csapata :-* imádtam minden pillanatát-igazi profikkal volt dolgunk!!!:-)köszönjük szépen azt hogy kiugrottatok velünk :-)
  <3<3<3<3<3<3

 • Horváth Krisztio
  2017. júl. 11. 19:27

  2017. Július 8-án ugrottam először...és biztos nem utoljára. A repülőúton is remek volt a hangulat, a csapat minden tagja jó arc. Hetyával ugrottam,legközelebb is vele szeretnék!

 • Birkmayer László
  2017. júl. 11. 18:33

  SZUPER élmény!!! nem kell félni örök emlék!

 • Czvikline Molnár Csilla
  2017. júl. 11. 09:54

  Megbízható, határozott fiúk, segítőkészek a szervezéssel. Nagyszerű élmény volt, bátran ajánlom korhatár nélkül mindenkinek! Ha külföldi vagy, jo ha tudod, hogy csak készpénzzel fizethetsz.

 • Benkő Csaba
  2017. júl. 11. 08:31

  Az ugrást a férjemtől kaptam 40. születésnapomra. Nagyon közvetlen, barátságos a csapat, az élmény felejthetetlen, semmihez sem hasonlítható!!!! Köszönöm Nektek, hamarosan újra megyek!

  Benkő-Ignácz Orsolya 2017.07.02

 • Pegán Ádám
  2017. júl. 10. 16:14

  Életem egyik legjobb élménye, nem utoljára voltam, ez biztos!

 • BECKER PÉTER
  2017. júl. 10. 11:34

  Nagyon jó, szuper!
  Korrekt, profi vállalkozás amitől azt kaptam amit vártam, kiváló hangulatban, minőségben.
  Lehet, hogy harmadik-negyedik ugrók voltunk az nap, de ez a szolgáltatásban egyáltalán nem látszott. Ezért mondom, hogy profi vállalkozás.
  Én úgy éreztem magam, mintha minden értem történne, mintha minden arról szólt volna, hogy ÉN ugrom, pedig akkor is négyen ugrottunk egyszerre. És ez borzasztó jó, szuper érzés volt. Kedvesek voltak, jól kezelték a bennem lévő feszültséget, az emelkedett adrenalin szintet. De hát ezért mentem és mindent megkaptam amire vágytam. Tervezem, hogy vissza megyek még ugrani és szerintem ez mindent elmond az egészről.

 • Budainé Klári
  2017. júl. 10. 07:29

  2017.07.09.
  Kedves Tandenmteam csapat. Köszönöm nektek ezt a felejthetetlen élményt. Szavakban nem lehet elmondani ezt az érzést, mindenkinek át kell élnie.Köszönöm Lacinak ,hogy mindehez hozzásegített. Nagyon szuper volt. Rock and roll.

 • Megyimórecz Niki
  2017. júl. 7. 21:28

  Az első reakció az ismerősöktől: „Úúúristen nem vagy normális, ha fizetnének érte, sem ugranék ki!”, "Milyen volt"? Hmmm. „Ezt nem lehet elmesélni, hiába is próbálom. Ezt a pár percet át kell élni mindenkinek legalább egyszer az életben.. „
  Kezdjük is az elején. Erre a napra vársz egész eddigi életedben, izgatott vagy, beöltözöl, majd kiabálja a tandem pilótád a neved, mosolyogsz, lelkesen jelentkezel, hogy te vagy az. Ő elmond mindent részletesen, és te próbálod, megjegyezni, hogy mindent jól csinálj. –Jelzem, semmire nem emlékszel már 2 perc múlva sem.- Következik a be- és felszállás! ( Nekem volt szerencsém az -es géphez. ) Emelkedsz, látod magad alatt a Velencei-tavat, Balatont, a mezőket, melyek egyre csak hangyányivá válnak, átszeled a felhőket és már fent is vagy.. Végre eljött a pillanat, amire vágytál! Nagy levegő, kihajolsz, szaltózol a felhők között, az addigi gondolataid elszállnak, és csak zuhanás a nagy semmi felé. Aztán lelassul körülötted minden, már nyílik is az ernyő. Megállsz ott, a levegőben. Körbenézel, mily’ csodás is e táj, csak lebegsz és próbálod elhinni, hogy mindez megtörtént, és most már nem álmodsz, ez a valóság! Mire észbe kapsz, a pilótád megengedi, hogy te is irányítsd az ernyőt, pörögtök a levegőben, elgyakoroljátok a landolást, majd lassan emeled a lábad és földet értél. Körülötted mindenki megkönnyebbül, hogy „túlélted”, de te nem hiszed el, hogy vége van, azonnal vissza akarsz menni és újra meghódítani a végtelent.
  Köszönöm a TandemTeam egész csapatának és külön Szabinak, hogy felejthetetlenné tette számomra ezt a pár percet! Még találkozunk, ezt megígérem!
  Üdv: Niki

 • Kozma Roland
  2017. júl. 7. 09:11

  Hatalmas élmény volt.....külön köszönet Lacinak....nagyon jó fej volt!!

 • Szántó Patrícia
  2017. júl. 6. 11:05

  Szuper élmény profi csapattal! Hidd el, őrült büszke leszel utánna, hogy megcsináltad! Egy életre szóló élmény, megéri az árát!
  Köszönöm Micu!

 • Vörös Krisztiánné
  2017. júl. 5. 09:38

  Az ugrást érettségi ajándékba adtuk a fiúnknak. Feledhetettlen élmény volt mindanyiunk ( ajándékozó-ajándékozott) számára! Másképp nézünk az égre!
  Profi szervezés, humor, lazaság! Mindenkinek csak ajánlom!
  Remélem még lesz szerencsénk! ????

 • Pallag Eszter
  2017. júl. 5. 09:09

  Köszönöm elsősorban a családomnak a születésnapi ajándékot, és nektek Tandencsapatnak a különleges élményt!

  Eszter

 • Szokol Mihály
  2017. júl. 5. 08:56

  Sziasztok!

  Rendkivül hatalmas élményben volt részem! csodálatos volt! köszönöm!

  Eszter

 • Gyáni Zoltán
  2017. júl. 3. 23:25

  Katarzis, leírhatatlan, ki kell próbálni!!!!!! Köszi Laci!!!! ;)

 • Bolla Barnabás 2017. júl. 2. 15.20
  2017. júl. 3. 12:29

  Köszönöm szépen a családomnak a szülinapi ajándékot amit kaptam.
  A tandemcsapatnak meg elismerésem jó szervezéshez ,így csinálják a profik:)))
  Külön köszönet Szabinak az élményt és a csodás képeket.
  Felejthetetlen és leírhatatlan érzéssel távoztam köszönök mindent.

 • Csohány Krisztina
  2017. júl. 3. 11:18

  Az élmény elmondhatatlan, ezt mindenkinek át kell élni,meg kell érezni. A Srácok lazák,jó fejek,humorosan,vagányak,jóképűek :-D ;-),Párom Micunak én Lacinak köszönhetem e felejthetetlen élményt.Akiknek az "irodája" a magasban valami csodálatos, csak hamar kirakott belőle :-D mert a földet érés gyors volt. :-D Soha nem voltam még ennyire a mostban mint akkor.Egy csepp félelem nem volt bennem ,biztonságos jó kezekben voltam.Megfogadtam magamnak ,hogy még visszatérek e szuper csapathoz :-) Vigyázz Laci ..valamikor még jövök :-) Imádtam ♡♡♡ Köszönöm

 • nagy viktor
  2017. júl. 3. 10:45

  Nagyon jó volt de kipróbálnám akár 8000 méterről is ha lehetne.

 • Tóth Kornél
  2017. júl. 3. 01:01

  Egyszerűen elmondhatatlan,hogy mennyire szuper volt.Ajándékba kaptam a barátnőmtől születésnapomra.Azt hiszem bátran mondhatom,hogy a legjobb amit kaptam valaha.A csapat teljesen profi és nagyon jól éreztem magam velük.Köszönök mindent :)

 • Pohl Ágnes
  2017. júl. 2. 23:21

  Életre szóló élmény volt! Fantasztikus érzés, mikor az ember átélheti azt az érzést, hogy zuhan a föld felé. Még a mai napig sem sikerült ezt felfognom. De szerencsére biztos kezekbe van az ember, hisz profik segítenek, hogy még jobb élmény legyen. Minden elismerésem nekik! Köszönöm az élményt!

 • Zs. Erika
  2017. júl. 2. 20:05

  Sziasztok!
  Édesapám kérésére írok, aki a 70. születésnapján ugrott Veletek - bár nem először ;) . Köszöni szépen Micunak, a "profi, nagy tudású ejtőernyősnek" a csodás élményt és hozzáállást. Végül én is szeretném megköszönni Nektek, hogy ennyi év után, a segítségetekkel, teljesíthettem Édesapám álmát. Köszönöm! :)

 • S.Dávid
  2017. júl. 2. 14:48

  Óriási élmény... Barátnőmtől kaptam az ugrást, és életem legjobb ajándéka volt. Annyira extra az érzés, hogy azonnal beleszerettem, már tervben is van a következő ugrás, amit baráti körben tervezünk. A srácok vér profik, mindenben segítenek. Aki igazán érezni szeertné, hogy él annak kihagyhatatlan dolog. ( Ja és a felhős, ujjlevágós sztorit ne vegyétek be :DD !! )

 • Takács János
  2017. júl. 2. 00:19

  A reptérre vezető úton még nem fogod fel, mire is vállalkoztál, szimpla kíváncsiság van benned, aztán amikor keszülődtök az ugráshoz és megkapod az instrukciókat, hirtelen rájössz, hogy nincs visszaút, de nem is szeretnéd, hogy legyen. A repülőn ülve kavarognak benned az érzések, nem nagyon tudsz megszólalni. Aztán kiugrasz és megfordul veled a világ, az adrenalin felpörget, kapkodod a levegőt és közben elképesztően élvezed, hogy végre szabad vagy. Ez a legjobb része az ugrásnak, megáll az idő és érzed, hogy élsz. Majd kinyílik az ernyő, kicsit lelassulnak a dolgok, kezded felfogni, mi történt veled és talán még a tájat is tudod élvezni. Aztán te irányíthatod az ernyőt és ha erősen meghúzod jobbra (feltéve, ha a nagy izgalomban tudod, merre is van az), szédülésbe átcsapó lendülettel indultok meg, te és az oktatód. Majd instrukciók a leérkezéshez, végül elégedetten konstatálod, hogy egyben vagy, megcsináltad, szép volt, Tiéd a világ. :)

 • Bögös Ibolya
  2017. jún. 30. 21:14

  Felejthetetlen élményt kaptam és ha lehetőségem lesz rá akkor megismétlem.

 • M-G Daniel
  2017. jún. 30. 17:41

  Atya. Úr. Isten. :D Ez mindennél jobb! Profi csapattal, jó hangulatban egy életre szóló emlék! Mi kell még? Ezer köszönet Gregó! :D Törzsvendég leszek! ;)

 • Hajnal Irén
  2017. jún. 30. 09:35

  Nagyon-nagyon élmény volt, ezt mindenkinek ki kellene probálnia. Ez volt eddigi életem legjobb születésnapi meglepetése. Régi vágyam volt, hogy egyszer kipróbálhassam, így a férjem ezzel lepett meg az idei születésnapomon. Rugalmas, profi és nagyon jó fej csapat fogadott. Minden pillanatát élveztem!

  Köszi Micuka és TandemTeam! :) Találkozunk legközelebb!

 • Sziklai Detti
  2017. jún. 28. 14:31

  Mar ket het telt el az ugras ota, megis minden platformon kovetem, olvasom, figyelem az ugrasokkal kapcsolatos infokat es emlekeket, amik ujraidezik az elmenyt. Egyszeruen beleszerettem- annak ellenere, hogy a videomon utolag ugy nezek ki, mint aki halni keszul. :D A csapat szuper laza, ketsegtelenul profi es vegig biztonsagban ereztuk magunkat. Koszonom a fantasztikus elmenyt, minden nap beleborzongok. Nemsokara ujra nekifutunk!:)

 • Bajók József
  2017. jún. 28. 08:01

  Csodálatos élmény volt annak ellenére, hogy előtte kicsit stresszeltem. A csapat nagyszerű, jó hangulatban telt az idő, szinte nem is nagyon volt idő aggódni, úgy lekötötték a figyelmemet.
  Én mindenkinek tudom ajánlani, azoknak is, akik félnek tőle. Garantálom, hogy emlékezetes élményt nyújt mindenkinek, aki bevállalja.

 • Szekeres Krisztina
  2017. jún. 28. 07:28

  Köszönöm az élményt! Felejthetetlen volt!

 • Antal Klaudia
  2017. jún. 28. 07:26

  Szuper élményt nyújtott a Csapat! Kedves, segítőkész, jó fej emberek segítettek az ugrás alkalmával.
  Mindenkinek ajánlom! :)

 • Seprenyi Zoltán
  2017. jún. 27. 18:13

  Eszméletlenül nagy élmény volt az ugrás. Akik nem félnek a magasban azoknak nagyon ajánlom, hogy próbálják ki. Garantáltan tátva marad a szátok. :D
  Köszönöm Csipsznek az élményt! Nagyon profi, korrektül elmondott mindent előre. Áradt belőle a nyugalom és a magabiztosság.

 • Jakabfi Sarolta
  2017. jún. 26. 13:56

  Sziasztok :)
  Egy igazi, valódi élmény volt ! Születésnapomra kaptam az ugrást páromtól.
  A Csapat profi, és nagyon közvetlenek . Mindenkinek ajánlom a Tandem Team-et hiszen kitűnő szakemberekkel lehet együtt ugrani :)
  Aki nem próbálta még, annak ezt mindenképpen kikel :D
  Köszönjük Micu az ugrást !
  További sok sikert a csapatnak !!

 • Vojnits Gabriella
  2017. jún. 26. 06:32

  Életre szóló élmény, semmilyen korábbi tevékenységhez nem hasonlítható!
  Egyszer mindenkinek ki kell próbálni, mert leírni nem igen lehet, át kell élni.

 • Fazekasné Asztalos Kornélia, Fazekas József,Fazekas Csaba
  2017. jún. 25. 19:57

  Fazekasné Asztalos Kornélia

  A 60. születésnapomra kapott meglepetésként 2017. június 11-én ugrottam a Tandem Team csapatával nem akárhogy a férjem és fiam kíséretében. Én és a férjem is rendelkeztünk már néhány ugrással a fiam pedig most ugrott először. A Tandem Team csapata nagyon jó benyomást kelt az emberben igazi repülős emberek természetesen vidámak jókedvűek és látszik rajtuk mennyire szeretik a repülést. A repülés önmagában nagyon szép és ilyen kis géppel érezhető valójában, hogy repül az ember. A zuhanás ég és föld között semmihez sem hasonlítható valami csodálatosan szép dolog, látni a földön lévő dolgokat és nem hallani belőle semmit mintha nem is onnan jöttünk volna, ilyen csöndet nem mindennap tapasztalhatunk, csak akkor, ha újra jelentkezünk egy Tandemugrásra. Már nagyon régen volt egy pár ugrásom és azt gondoltam, hogy ennyi év után nagyot dobban majd a szívem amikor kiugrunk a gépből, de nem így történt mert Micu olyan természetesen jó humorral sok bolondozással ugrik, hogy ilyesmi eszembe se jutott. A földet érés meg igen könnyed és pazar volt. A férjem Katonával a fiam Micuval ugrottak és fantasztikus élménnyel gazdagodtak, olyannyira, hogy tervbe vettük ezentúl így fogjuk a születés napokat ünnepelni, ha tehetjük.
  Mindhárman ajánljuk a Tandem Team csapatát (azon belül pedig Micut és Katonát mint tandempilótákat) egy életre szóló semmihez sem hasonlítható élmény elraktározásához.
  Köszönjük Nektek.
  Fazekas család

 • Hermann József
  2017. jún. 22. 16:23

  Hatalmas élmény! Nehéz bármihez is hasonlítani, ki kell próbálni!
  Abszolút kompetens csapat. Nehéz aggódni, ha a csapat ennyire nyugodt, összeszokott, magabiztos és profi.
  Életre szóló emlék, ki kell próbálni!

 • Kelemen Károly
  2017. jún. 21. 23:49

  Profi , laza és közvetlen csapat . Az ugrás nagy élmény , csak hamar véget ér .

 • Fazekas Gábor
  2017. jún. 18. 22:47

  Szuper volt! Nagyszerű élmény, és remek csapat! Köszönünk minden TANDEM TEAM!

 • Romanek Tibor
  2017. jún. 18. 14:57

  Hihetetlen élmény volt. Kár lett volna kihagyni....
  Bakancslista pipa :D :D :D
  Köszi mindent!!!

 • Kalmár Tamás
  2017. jún. 18. 08:20

  Jó volt, köszönjük!!

 • Szalontai Katalin
  2017. jún. 16. 13:44

  Életem nagy élménye volt, amire már vágytam elég régóta. Egy ilyen ugrást elképzelni nem lehet, én inkább félelemmel gondoltam rá. A tapasztalat egészen más. Nekem békét, megnyugvást, "haza értem" érzést adott. A repülőgép ajtajából lenézve nem volt félelem érzetem, pedig arra számítottam, hogy lesz. Mindenre emlékszem és ezt az élményt köszönöm a Családomnak, barátainknak és Micunak, aki a közvetlen baráti humorával igyekezett a feszültségemet oldani.
  A legnagyobb hozadéka ennek az ugrásnak, hogy a családom és a barátaim bíztak abban, hogy képes vagyok megcsinálni, és tényleg. Én pedig megtapasztaltam, hogy feltétlen bizalommal bízom magamat egy számomra idegen emberre, aki hozzájuttatott ehhez az élményhez, és Ő, Micu.
  Köszönök mindenkinek mindent!
  Üdvözlettel: Szalontai Kati

 • Horváth Krisztina
  2017. jún. 15. 11:18

  Felejthetetlen élmény volt. Adrenalin az egekben :-) Szuper csapat a Tandem team :-) . Kellőképpen viccesek ezáltal csökkentik a stresszt :-) ,,A felhők fölött mindíg süt a nap ''

 • Klaudia
  2017. jún. 15. 09:40

  Nagyon szepen köszönöm nektek ez a csodas es felejthetetlen élményt....Ugy gondolom ezt mindenkinek ki kéne próbalni...:) fantasztikus volt es remélem még találkozunk :) Klaudia

 • Major Gabriella
  2017. jún. 15. 09:16

  Nagyon örülünk hogy a Tandem team csapatàt vàlasztottuk a tandemugràshoz. Kedvesek, viccesek, precìzek ès minden szinten èrtenek a vendègekhez.
  Köszönjük az èlményt.

 • Kovacs David
  2017. jún. 15. 08:59

  Hát ez semmihez nem hasonlítható. A szélcsatorna elbújhat emellett a sunyiba :D
  Köszi nektek Tandem Team!!!!

 • Betti
  2017. jún. 13. 12:47

  Sziasztok!

  Egy hete ugrottam, de ha csak rá gondolok letörölhetetlen a mosoly az arcomról. Köszönöm a csapatnak és külön köszönet Szabinak, aki mellett abszolút biztonságban éreztem magam.

 • Pallag Ákos
  2017. jún. 12. 21:06

  Nagyon király volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Jó szervezés, jó fej csapat, szuper hangulat.
  Én a következő géppel már mentem volna vissza:)

 • Somogyi Imréné
  2017. jún. 12. 06:59

  A "Bakancslitámon" szerepelt ez a vágyam, hogy ugorjak! Most, hogy 60 èves lettem, a családomtòl és a Barátnőimtől ezt kaptam ajándékba. Azonnal jelentkeztem itt a Tandem Teamnél. Már az első telefonbeszélgetésnél tudtam, hogy jò választás volt. Izgatottan vártam az egyeztetett időpontot! Elkìsértek a családtagok, barátnők, akik jobban izgultak mint én. Bennem a vágy, a várakozás növelte az adrenalint. A program minden percét élveztem. ..a kis gép felemelkedését, a látványt fentről, a felhőket, amikor elértük a megfelelő magasságot, ami pont a felhőben volt, és aztán az ugrást, a szabadesést, amikor a gravitáciò az ùr! Utána mikor a profit szakember mögötted kiengedi az ejtőernyőt, ês lebegsz, majd kezedbe veheted az irányìtást! Érzed, hogy az adrenalin szò szerint az egekbe szállt! Majd szépen lassan, leereszkedtek és földet értek. A családom lent ugrált, sikoltozott, ahogy visszavártak. Ők is részesei voltak az én vágyam beteljesülésének! Az êlmêny leìrhatatlan volt! Minden vágyamat, várakozásomat felülmùlta! Ezt csak ezzel a szakképzett Teammel tudtam elérni, a profi felkészìtéstől a landolásig. Ezt a közvetlen, vidàm csapatot hìvják Tandem Teamnak! Köszönöm! Már most tudom, hogy nem utoljára ugrottam veletek! Üdvözlettel:Ildikò

 • Janicsek Nikoletta
  2017. jún. 12. 06:55

  Köszönjük az élményt csúcs szuper volt, jövünk meg! :)

 • Rózsa-Budaházy Zsuzsanna
  2017. jún. 11. 21:12

  30. Születésnapomon ugrottam Veletek, amit soha nem fogok megbánni! Fantasztikus élmény volt! Köszönöm Micu!

 • Molnár Katalin
  2017. jún. 11. 11:47

  Hálás köszönetem a Tandeteam csapatának hogy egy 6 éves dédelgetett álmomat váltották valóra. Külön köszönetem Csipsznek a tandempilótámnak hogy a lehető legnagyobb profizmussal hajtottuk végre az ugrást! Minden elismerésem a tiétek uraim! Köszönöm mégegyszer!

 • Deiszinger Katalin
  2017. jún. 11. 09:37

  Életem legfantasztikusabb 10 napjában benne van. :) Köszi Nektek!

 • Markó Krisztián
  2017. jún. 11. 09:28

  Nagyon Szuper!
  Nagyon jó döntés volt és nagyon élveztem .
  A felkészìtést is 5ös!
  Röviden Tökéletes volt az egész!
  Köszönöm a TandemTeam-nek.

 • Ignácz Lajos
  2017. jún. 10. 00:49

  Szia mindenki! Én meg mondom őszintén még most is sokat gondolok az ugrásra. Délután 2-kor ugrottunk 4-ezer méterről ,1 méter szabad esés volt de az olyan jó volt hogy le irhatatlan. Szabad voltam mint a madár. Utána mikor ki nyílt az ernyő lehetőségem volt hogy én irányítottam , keringöztünk jobbra és balra is. Élveztem minden egyes percét , nyáron még fogok ugrani mert akkora élmény hogy.... a csapat a pilóta és akivel ugrottam Tamás mind profi csak ajánlani tudom mert élvezettel teszik a dolgukat! Köszönöm Tandem Team

 • Dominik Ádám
  2017. jún. 8. 22:17

  Kicsit megkésve írom le élményemet de ami a lényeg, hogy az emlék örök az élmény pedig felejthetetlen; mondanám ha nem kaptam volna akkora adrenalinbombát a tandemteam csapatától, hogy a tandempilótám nevére sem emlékeztem :). Június 3.-án volt életem első ugrása ésLacival volt szerencsém ugrani, itt gyorsan megköszönném még egyszer, hogy vigyázott rám és mondhatom felejthetetlen, fantasztikus élmény volt. Laci szavaival élve lehetne ezt komolyan katonás szigorral csinálni de nem ez a lényeg. Valóban nem és a csapat nagyszerű humorral gondoskodik erről feloldva ezzel az esetleges izgalmakat. De elmondhatom, TE neked leendő tandemugró, hogy nincs okod aggodalomra. A tandemteam csapatánál a legjobb kezekben leszel: Humor, jókedv és persze vérprofizmus! :) Csak annyi a dolgod, hogy kéz a hevederben, fej hátul és persze az a bizonyos elmaradhatatlan mosoly! :)

  Az első ugrásom volt de mint sokaknak biztos nem az utolsó mert ez szerelem volt első ugrásra.

  Millió köszönet Lacinak és a tandemteam teljes csapatának!

 • Császár Zsolt
  2017. jún. 8. 17:24

  Az élmény semmihez sem fogható. Profi csapat, akik már a találkozás pillanatától oldani próbálják a feszültséget. segítőkészek, humorosak, ugyanakkor odafigyelőek. Köszönöm Micukának és a többieknek. Ajánlani fogom ismerőseimnek és bárkinek.

 • Babits Krisztina
  2017. jún. 8. 11:45

  Sziasztok! Már jó pár napja, hogy ugrottam, de még mindig a hatása alatt vagyok. Felejthetetlen élmény, mind látvány, mind pedig az érzések szempontjából. Jó adag adrenalin sokk, de mindent megér, alig várom, hogy ismételhessem! :)
  A kollégák kedvesek, közvetlenek, próbálják oldani a feszültséget. A szervezés tökéletes volt, minden a megbeszélt időben. A tájékoztatás teljes körű! NAGYON KÖSZÖNÖM a Tandemteam-nek!!!!

 • Eguzki Osteikoetxea
  2017. jún. 6. 23:06

  Excellent!! Really amazing experience!! The instructor, Micu, was fantastic. He was very fun and professional at the same time. The video is a must, it helps to remember this unforgettable experience. I look forward to doing it again.

  Köszi tandemteam!!

 • Leitner Péter
  2017. jún. 6. 19:45

  Sziasztok ! Óriási élmény, a legnagyobb biztonságban. Rettenetesen összeszokott csapat, jó fej srácok, akik a legnagyobb odafigyeléssel végzik a dolgukat, vidáman....úgy, hogy ez egy örök élmény legyen számodra !!
  Óriási köszönet Nektek !!!
  Üdv, Peti

 • Kasza Gábor
  2017. jún. 6. 14:49

  Profi, jó fej csapat. Szép időnk volt, örök élmény marad. Sajnos nagyon gyorsan leértünk:)

 • Lek Dóra
  2017. jún. 6. 07:39

  Életem legjobb élménye volt. Köszi TandemTeam!:)

 • Buzás Gábor
  2017. jún. 6. 07:08

  Fantasztikus élmény. Szuper csapat. Kiváló ügyintézés !!

 • Fényi-Tomasits Martina
  2017. jún. 5. 13:33

  Fantasztikus élmény volt! Köszönöm, hogy részese lehettem!
  Voltak pillanatok amikor húztam volna az időt de a Micu úgysem hagyta volna :) Imádtam! Nagyon jók vagytok. <3

 • Rácz Szabó Szabolcs
  2017. jún. 5. 10:44

  Fantasztikus élményben volt részem június 3-án,soha nem fogom elfelejteni. Csodálatos odafent,teljesen a hatása alá kerültem. És akkora löketet adott,hogy biztos vagyok benne vissza fogok térni még 1x és ha lesz rá mód a Szabival ugranék újra.
  Ezt mindenkinek átkellene élnie 1x.
  A képek önmagukért beszélnek, alig van néhány amin jól néz ki az ember de nekem az összes tökéletes mert ránézek és elönt az az érzés amit már fent a gépen is éreztem.
  Szép és örök emlék.
  Köszönöm szépen nektek.
  Szimi

 • Papp Csaba
  2017. jún. 5. 10:14

  Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm Micunak az élményt. Az egész csapat nagyon jó fej. Remélem még találkozunk.

 • Rocskár István
  2017. jún. 5. 09:59

  Fantasztikus, imádtam Micuka profi !!!!!!

 • Tóth Alexandra
  2017. jún. 4. 08:50

  Kedves TandemTeam!
  A teamnek újabb felejthetetlen élményt sikerült okoznia egy csendes péntek délutánomon... :) A legjobb csapat, mindenkinek csak ajánlani tudom őket... Humor, lazaság, felkészültség, profizmus és még estig sorolhatnám a pozitív jelzőket :) Második alkalommal is Lacival ugrottam és bízom benne, hogy a harmadikat is Vele fogom :) köszönöm az újabb felejthetetlen élményt :) Ezt legalább egyszer (de inkább többször) ki kell próbálnia mindenkinek :) Ölelés és nagy mosoly :)

 • Kli? B?la Dávid
  2017. jún. 4. 00:22

  Kedves mindenki, hezitálók, tandemugrani vágyók, tervvel rendelkezők, látogatók, ès persze a profik!
  Egy pár szó erejèig vèlemènyeznèm a csapatot ès a munkájukat!
  5*
  Mint először is, most másodjára is teljesen zökkenőmentesen ès rendben ment minden!
  Először a legjobb barátommal, másodjára pedig a szerelmemmel ugrottam.
  Teljes mèrtèkben merem ajánlani Őket, amit ès ahogy csinálnak egyszerűen profik!
  Èn teljesen beleszerettem ebbe a sportba ès az èrzèsbe amit ez az egèsz nyújthat, ès ez nem valósulhatott volna meg eme profi ès családias csapat nèlkül!
  Ha valaki tervez ugrani, vagy csak èpp az oldalon jár, ès azon filózik hogy meg èr e neki ennyi pènzt hogy 4000m magasbol valakihez hozzákötve kiugorjon egy repülőgèpből, vagy csak egy őrült ajándèkot szeretne másnak, akkor a legjobb helyen jártok!
  A többit tudjátok ti is....pár klikk, időpont ès már a helyembe / helyünkebe is találhatjátok magatokat, ès ami ez után következik!!?-győzzètek kivárni ès jó szórakozást hozzá! ;)
  Huá

 • Stang Elemér
  2017. jún. 1. 14:36

  60.születésnapomra kaptam ezt a lehetőséget a barátaimtól. Ezúton is még egyszer nagyon köszönöm nekik. Az élmény fantasztikus, erről írni nagyon nehéz, lényegében leírhatatlan - át kell élni.
  A Tandeam Team csapata remek , vérprofik. Hihetetlen magabiztosság, és nyugalom árad belőlük és átsugárzik rád is. Valószínű ettől volt az, hogy sokkal kisebb volt para közvetlenül az ugrás előtt mint ahogy én azt előzetesen gondoltam.
  Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek, akinek része volt abban, hogy ezt az élmény átélhettem.

  Üdvözlettel!

  Stang Elemér

 • Vezse Róbert
  2017. máj. 31. 15:04

  Egy felejthetetlen élmény egy profi csapattal. Lehet elcsépelt már de ez tényleg leírhatatlan és szerintem semmi máshoz nem hasonlítható.
  Ha szétakarod rúgni a szürke hétköznapok falát akkor ugorj ki 4000 méterről :). Garantáltan nem lesz csalódás.

  Köszi Laci. Köszi TandemTeam. Brutál szuper volt :)


 • Czinderi Gábor
  2017. máj. 31. 11:23

  Olyan intenzív élmény, ami ritkán adatik meg az életben. Köszönöm, hogy ilyen profik és jó fejek vagytok, örök emléket kaptam.
  Mindenkinek ajánlom, mert nem fogod megbánni.

 • Fülöp Péter
  2017. máj. 30. 15:25

  40-dik Születésnapomra kaptam az ugrást a barátaimtól.
  Szabival ugrottunk,szerintem nagyon király volt!
  Jó csapattal dolgoznak!Simán mennék újra!

 • Stefan-Faust László
  2017. máj. 30. 07:13

  Kedves tandemugró csapat!

  Eloszor koszonetet szeretnek mondani a tandempilotanak (Szabinak), hogy epsegben lehozhattam ot a ,,hatamon,,!:)

  Remek elmeny volt, fantasztikusan ereztem magam. A nagyon laza es jokedelyu tandemcsapatnak koszonhetoen a kezdeti felelem mondhatni teljesen megszunt bennem. A kis Cessna típusu gepen utazni kulon elmeny volt szamomra, es mind amellett, hogy oriasi erzes kiugrani egy repulogepbol es 220-al zuhanni a melybe, a 20perces setarepules is szuper volt.
  Ajanlani tudom mindenkinek aki szeretne egy orok es eletre szolo emleket, ezt soha nem felejtem el!
  Koszonom meg egyszer es tovabbi sikeres landolast kivanok mindenkinek!
  Udvozlettel:
  Stefan-Faust Laszlo

 • Menkó Mihály
  2017. máj. 30. 05:59

  Vidám, laza, jó hangulat volt. Egy percig nem volt semmi feszültség. Kivéve nekem életem első szabadesése alatt. :D . Jó volt!

 • Kalmar-Dunca Francisc
  2017. máj. 29. 23:27

  Hello ,
  Ha osszinte akarok lenni nem is tudom szavakba onteni !
  Eszt ki kel probalni / atelni :)
  Mindenkinek csak ajanlani tudom , ha aszt mondom nem fog felni akkor hazudnek de a vegem minden egyes forintott mg er :)
  Az egesz csapt teleg nagyon jo fejek, foleg a Tandem pilotak meg job fejek :)
  Szoval roviden es tomoren KI KEL PROBALNI !!!
  Koszonom az elmenyt :)

  Feri

 • Liszka Zsolt
  2017. máj. 29. 21:37

  Egyszerüen: Isten Király élmény. Alig várom a következőt!

 • Szabina
  2017. máj. 29. 21:22

  Egy élmény vált valóra igaz, hogy a második próbálkozásra de így is eszméletlen jó volt és még a szél sem fújt ;) Köszönöm Szabi

 • Horváth Gergely
  2017. máj. 28. 23:52

  Elképesztő, elmesélhetetlen élmény az ugrás, a szabadesés maga a csoda. Köszönöm, TandemTeam.

 • Erdős Artúr
  2017. máj. 28. 19:30

  Szinte leírhatatlan érzés volt az első tandemugrásom! Köszönöm Nektek, hogy ezt átélhettem! Nagyon jól éreztem magam és egy felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb, remélem találkozunk még!

 • Szijártó Boglárka
  2017. máj. 28. 16:16

  Nagyon jó kis csapat a TandemTeam :) Kedvesek, odafigyelőek, viccesek és szeretnek ugrani ;)

  Óriási érzés beszállni a repülőbe, és spirál alakban felemelkedni 4000 méterig. Én már alig vártam, mikor ugrunk.. :) Amikor már a repülő szélén ülsz és kinézel a semmibe, látod magad alatt a felhőket (ha szerencséd van, és épp vannak felhők), aztán belevetődni mindebbe... az leírhatatlan. És tök jó érzés utólag tudatosítani: Átzuhantál egy felhőn :D Nagyon jó felhőben lenni :)

  Kellemetlen max annyi lehet, hogy függővé válsz...
  ... és már tervezed előre, mikor és hol legyen a következő ;)

  Ugorj, ne várj tovább... ;) Nincs értelme. Tényleg olyat kapsz, ami idővel felbecsülhetetlen értékké válik benned.

 • Balog Attila
  2017. máj. 28. 13:48

  Köszönöm, életem nagy élménye volt! Ajánlom mindenkinek, aki még nem próbálta! Csúcs a szabadesés érzése!

 • Kovács Gyula
  2017. máj. 27. 16:14

  Szuper volt minden. Élveztem minden pillanatát :) Még biztosan ugrok veletek :)

 • Bencsik Gabriella
  2017. máj. 25. 12:08

  Hogy milyen élmény volt?

  Elképesztő, zseniális, kolosszális, grandiózus, brutális, csúcs, káprázatos, istencsászár.......asszem......mondjuk még tudnám sorolni.....

  szerintem gyertek el és próbáljátok ki! Én mindenképp szeretnék ismételni :)

 • Egervari Zsolt
  2017. máj. 23. 08:59

  Mindenkinek ki kell egyszer próbálni! Köszönöm az élményt. Meg Találkozunk.

 • Korodi zsolt
  2017. máj. 22. 08:52

  Szuper volt!! Köszönet Szabinak!

 • Bodor Károly
  2017. máj. 21. 09:37

  Kösz Srácok. Élmény volt 63 évesen. Nem utolsó sorban 1 strigulával fogyatkozott a bakancslistám. Külön köszönet Chips-nek a feszültségoldó segítségéért.
  Találkozunk még! (ezt vegyétek fenyegetésnek! :) )

 • Dormán Kálmán
  2017. máj. 21. 09:17

  Köszönöm, hogy egy újabb élménnyel gazdagodhattam általatok. Szuper nap volt! Profik vagytok, csak ajánlani tudlak bennetek! Micu, Szabi respect! ;)

 • Vili és nándi
  2017. máj. 20. 10:05

  Köszönjük, hogy résztvehettünk, egy felejthetetlen élményben volt részünk. A tandempilóták nagyon jó fejek voltak, Micu és Szabi! Ha tehetném minden nap ugranék, akár kétszer is! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Tandemugrást Remélem legközelebb is találkozunk!

 • steigerwald ferenc
  2017. máj. 16. 15:41

  Köszönöm nektek, külön köszönöm Micunak ezt a felejthetetlen és csodálatos élmenyt amibe részt vehettem! Ajánlom mindenkinek a TANDEMUGRÁST mert fantasztikus és ha tehetném naponta ugranék!

 • Listván Attila
  2017. máj. 15. 18:55

  Sziasztok,

  Régóta terveztem, hogy egyszer szeretnék ugrani, de ezt az ugrást ajándékba kaptam :)
  Profi csapat minden téren, nagyszerűen éreztem magam végig :)
  Köszönöm, hogy veletek élhettem át ezt a csodás élményt :)
  Mindenkinek őket ajánlom :))

  Attila


 • Varga Gábor
  2017. máj. 15. 17:42

  Az ugrás szülinapi ajándék volt, és tuti, hogy életem egyik legjobb élménye. A csapat nagyszerű, az ugrás, siklás fenomenális, a kilátás pedig csodás. Ez volt a legelső, de biztos, hogy követi majd több is :)

 • Novota Krisztina
  2017. máj. 15. 15:53

  Egy álmom vált valóra!!! Nagyon köszönöm a TANDEMTEAM csapatának ezt a fantasztikus élményt, a jó hangulatot és a sok nevetést! Nagyon profi, szuper csapat!❤️
  Külön köszönet Szabinak, hogy felejthetetlenné tette az ugrást és vigyázott rám!! Egyszerűen leírhatatlan, hogy mennyire jó volt! Imádtam minden pillanatát!!
  Már tervezem a következő ugrást és akkor Márti is ugrani fog ????

 • Horvath Laszlo
  2017. máj. 10. 18:57

  Mindenkinek ajánlom , Csodálatos élmény !

 • Pipoly Erika
  2017. máj. 8. 20:49

  Sosem fogom elfelejteni! Örök élmény! Köszönöm! Szuper csapat! :) Ezek után már a második ugrás is szóba került... ;)

 • Gecse Éva
  2017. máj. 8. 12:17

  utazás – „meg tudod csinálni, mert képes vagy rá, fogadtál is szokás szerint, meg amúgy is mi baj lehet” - gondolatokkal a fejemben elindultam.

  felszállás – „most már nincs visszaút, egy újabb bakancslistás élmény, amit kipipálhatsz” – laza hangulatban nonstop poénkodva telt.

  ugrás – „awesome” – időérzékedet teljesen elvesztve, ezer féle inger ér, de te mégis átadod magad a pillanatnak.

  földet érés - mikor egy metálkoncert után pár 72%-os tátrateával a gyomrodban másnap felkelsz, nem tudod hol vagy, csak azt, hogy egy óriási élményben volt részed, mert nem tudod levakarni a vigyort az arcodról.

  #csókpusziölelés

 • Lippai Attila
  2017. máj. 7. 23:50

  Eszmeletlen kurva jo volt, nagyon profi banda. :D

 • Turóczi Csaba
  2017. máj. 6. 12:48

  Sziasztok!
  Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem egy ilyen csodálatos, utánozhatatlan, elmondhatatlan és szavakban kifejezhetetlenül jó élményben.
  A Srácok imádni valók. Nagyon jól csinálják a dolgukat és meg szebbé teszik az élmény, ami amúgy sem "kutya". Igazi profik. Ezúton is köszönöm Nektek még egyszer! Remélem még találkozunk!!!! :) :) :)

  Üdv, Hajni

 • Dömötör Gábor
  2017. máj. 5. 07:01

  Hihetetlen élmény volt kiugrani egy mozgó repülőgépből.
  Köszönöm nektek hogy ezt is kiapprobálhattam.
  Mindenki nagyon közvetlen, segítőkész volt. Tapasztalt segítők oldották a feszültséget.
  Én mindenkinek csak javasolni tudom.
  Köszönet nektek Tandem Team

 • Illés Anett
  2017. máj. 4. 09:21

  Meglepetés ugrásként kaptam a negyedévszázados szülinapomra. Évek óta az első elem volt a bakancslistámon, de minden várakozást felülmúlt! Köszönöm a felejthetetlen élményt, minimum negyedévszázadonként vissza fogok térni! :))

 • Koncsik Marianna
  2017. máj. 3. 09:47

  Szülinapomra kaptam..a helyszínen tudtam meg :-) a legeslegjobb ajándék! Fantasztikus élmény még most a hatása alatt vagyok kèt nap utàn.Profi csapat és a jó hangulat garantált.Mindenkinek ajánlom ezt az élményt.Tuti ugrok mèg veletek! :-)))

 • Zsó
  2017. máj. 2. 23:48

  Szülinapi ajándékként ugrottam május 1-jén. Micu feketehumora jótékonyan sztresszoldó volt, a látvány és az ugrás pedig felejthetetlen. Még mindig nem fogtam fel igazán, annyira elvarázsolt az élmény. Köszönöm!

 • Pejó Ádám
  2017. máj. 2. 09:07

  Édesanyám kapta ajándékba az ugrást, nagyon profi csapat fogadott minket a reptéren. Jókedvű izgalmas ugrás volt.

 • DR TÓTH EDIT
  2017. máj. 2. 00:23

  2017 április 30-án ugrottam harmadszor. Fantasztikus élmény .Minden
  másodpercét élveztem.Nagyon szuper a csapat.Mindenkinek tudom ajánlani aki megszeretné tapasztalni a szabadesés és a kupola alóli szemlélődés csodálatos
  élményét.

 • Tunikolt Eszter
  2017. máj. 2. 00:12

  Hát már az odaút egy élmény volt, mert nagyon kieső területen van, de azért megtalálható :)
  A legszimpatikusabb dolog, hogy még semmi sem történt csak odaértem, de mindenki nagyon közvetlen és segítőkész volt és mivel egy nagyon várt programra mentem így az érkezés nem 1 órával, hanem majdnem 2 órával előbb történt, de nagyon jó volt várakozni is mivel láthattam mire számíthatok.
  Aztán megérkezett Laci, őszinte leszek nagyon izgultam, de persze a hugaim és a nevelőapám előtt ezt próbáltam titkolni, de 3 évvel ezelőtt 3 méter magasból nem mertem a vízbe beleugrani! Na, de térjünk vissza Lacira, aki remekül oldotta a láthatatlan stresszemet és igazából a felkészülési idő hamar el is telt és már csak azt vettem észre, te jó ég a gépen vagyok még soha nem repültem. Maga a repülés nekem fantasztikus volt egy sikeres próbálkozótól hallottam lent, hogy neki nem tetszett, mert hosszú volt, de engem nagyon lekötött, mert én imádom a természetet, ha tetszik egy hely csak leülök és nézem csodálom, ilyen volt a repülés számomra. Csodás volt, ahogy székesfehérvár makett méretűre zsugorodott, ahogy az egész balaton belefért a látószögembe, mondjuk itt-ott kitakarta egy-egy felhő, de ezt kicsit sem bántam!
  A pillanat vegyem fel a kesztyűt, szemüveget, lent mindent elgyakoroltunk, kitettem a lábaimat és már zuhantunk is. Visszagondolok beleborzongok, annyira jó volt! Semmi nem futott át az agyamon, csak annyi, hogy kiugrottunk innen nincs vissza út és élvezni fogom és úgy is lett! A zuhanás először, mintha húztak volna lefele, először félelmetes volt, még nem stabilizálódott a helyzetünk és akkor megnyílt előttem minden, a legjobb pont számomra az volt mikor kinyílt az ernyő, nem éreztem fájdalmat csak azt vettem észre, hogy megállt körülöttem minden, erre nem is tudok mit mondani, mert ez volt az a pillanat, amit szerintem mégegyszer ilyen váratlanul nem fogok érezni, mert erre nem lehet felkészülni, csodálatos volt minden körülöttem!
  Az ejtőernyőzést szerintem nagyon vagányan csináltuk, ott már abszolút nem éreztem sem határokat sem korlátokat, forogtunk is a levegőben :) A földetéréstől paráztam, mert a sok várakozási időben láttam jópár ,becsapódást', de simán földetértünk és nem akarom dícsérni magam, de szerintem sikerült úgy csinálnom, hogy nem nehezítettem meg nagyon a súlyomon kívül Laci dolgát :) Alig bírtam felállni a földről és nem azért, mert fájt volna valamim, hiszen egy karcolás nélkül ,megúsztam' az egészet, azért, mert annyira remegtem.
  Összességében pár hete láttam az egyik videótokat és akkor döntöttem el, hogy ezt a szabadságom alatt meg kell csinálnom, nem tudom miért volt ekkora a késztetés, de soha nem fogom megbánni, hogy engedtem a kísértésnek, mivel életem legjobb élménye volt, amit nagyon köszönök! Egyszeri alkalmat terveztem, de a következő szabadságon biztosan megismétlem és nem tudom mit láthatott rajtam a nagyobbik hugom és a nevelőapukám az ugrás előtt-után, de családi élményszerzés lesz augusztusban, pedig ők abszolút nem gondolkodtak ilyesmibe!
  Én azt mondom, aki megteheti mindenképpen próbálja ki, mert a pénz jön-megy, de az élmény az megmarad és nekem ez egy életreszóló élnény volt!

 • Kovács Edina
  2017. máj. 1. 19:29

  Párom születésnapi ajándékba kapta Tőlem az ugrást! Tavaly kisfiúnkat hozta a gólya, idén Őt a Micu! ????
  Az élménybeszámolója nagyjából ennyi: nagyon komoly volt, kemény flash ????????????
  Nagyon jó élményben volt része, egy nagyon profi vidàm csapat társaságában!
  Köszönjük a csapat minden tagjának az ÉLMÉNYT!!!!! Csûcs arcok vagytok! ????????????????

 • Kudelás Veronika
  2017. máj. 1. 13:49

  Április 29-én ugrottam először. Hihetetlen élmény, ezt nem lehet elmondani, ezt át kell élni! Köszönöm a csapatnak és külön köszönet Lacinak a hangulatért és azért, hogy vele ugorhattam! Puszi nektek, szerintem még találkozunk. :D

 • Tóth Nikoletta
  2017. ápr. 27. 21:50

  Nagyszerű élményben volt részem, jó fej volt a tandem ugró is Chips akivel ugrottam. :) Régi álmom teljesült, hogy születésnapomra a párom meglepett ezzel az ugrással. :)

 • Balogh Gábor
  2017. ápr. 24. 18:23

  Sziasztok!

  Aki még nem próbálta a tandemugrást, az ki ne hagyja. Baromi nagy élmény és király a csapat a tandem team-nél. Örület jó,mikor zuhansz a semmibe tép a szél és nincs előtted sebességkorlátozás:). Mennyetek csináljátok, mert ha vissza gondolsz rá 50 év mulvava elmondhasd, hogy tökös vagy.

 • Szellák Vivien
  2017. ápr. 24. 10:26

  A valóság ott kezdődik amikor kiteszed a gépből a lábad. Egyszerre a minden a semmi és egy perc maga a világ! Bárcsak hosszabb lenne az az egy perc!! Mindennap ugranék veletek! A második legjobb dolog a világon:)

 • Kozma Anita
  2017. ápr. 23. 15:42

  Nagyon jo volt, fantasztikus élmény, ajánlom mindenkinek :)

 • Györkei Pálma
  2017. ápr. 18. 20:38

  Tetszett az egész légkör, szimpatikus volt a srácok "feszültségoldó" humora! :) Rutinos, jó csapat, nekem ez jött le. ;) Bátran ajánlom őket! :)

 • Rigó Norbert
  2017. ápr. 17. 22:57

  Szavakkal sajnos nem tudom leirni, milyen atelni egy ilyen elmenyt de egy biztos, fejthetetlen marad szamomra, halas vagyok ezert a tandemteam osszes tagjanak, lazak es profik! Koszonom!

 • Zsemberi Éva
  2017. ápr. 16. 19:39

  Előző napon tudtam meg hogy másnap ugrani fogok. A férjemtől kaptam születésnapomra. Először pánik, majd a kíváncsiság, végül egy felejthetetlen élmény! Köszönöm Szabi! Csak tegnap volt, de ma már játszom a gondolattal hogy újra ugrunk :)

 • Nagy Gabriella
  2017. ápr. 10. 09:19

  Az élmény leírhatatlan, köszi mindenkinek a kedvességet (is) ❤️❤️❤️❤️❤️ még találkozunk! ???? köszönöm Micu!!!!!!!

 • Szigeti Béla
  2017. ápr. 4. 12:30

  Engem meglepetésként ért, szóval gondolkodni nem volt sok időm az egészen. A srácok végtelenül jófejek voltak! Ha képes vagy megbízni az ugrótársadban hatalmas élmény! Csak ajánlani tudom!

 • Oláh Barbara
  2017. ápr. 4. 08:39

  Leírhatatlan élmény és érzés volt a Tandem Team-el repülni :) Igazi boldogság, ami szerintem a képemen is látszik :D Mindenkinek ki kell próbálni ;) SZUPER CSAPAT! Külön Köszönöm Szabinak ezt a felejthetetlen élményt!

 • Korponai Tamás
  2017. ápr. 3. 09:31

  Leírhatatlan érzés! Aki szereti az e fajta adrenalin bombát, az mindenképp próbálja ki! Nem utolsó sorban a csapat is nagyon profi! :)

 • Bóka Anita
  2017. ápr. 2. 08:46

  Sziasztok!
  Szeretném megköszönni a Tandemteam csapatnak ezt a felejthetetlen élményt!Eszméletlen volt!!
  Gregónak külön köszönet mindenért:D

 • Zsupos Petra
  2017. ápr. 1. 20:54

  Felejthetetlen és fantasztikus élmény volt! Köszönöm Tandem Team. Külön köszönet Csipsznek a vicces felkészítésért és az ugrásért is.

 • Pécsics Gábor
  2017. márc. 30. 21:21

  Ezt nem lehet leírni és elfelejteni! Profi csapat és megéri kipróbálni! Nagyon szuper érzés!

 • Nóra Lili Lempel
  2017. márc. 27. 15:28

  Sziasztok! Nekem és ikertestvéremnek is fantasztikus élmény volt mert mi reggel még iskolába indultunk de Börgenden kötöttünk ki a 18.szülinapunkon és csak mikor kiszállitunk szembesültünk vele hogy ugrani fogunk... Az élmény fenomenális volt, szavakba önteni nehéz ezt érezni kell. A képeink, videóink a mai napig boldoggá tesznek! Imádtam ezt az ajándékot, ami a Laci szerint büntetés. :D Még egyszer köszönöm hogy ilyen szuperek vagytok. Csak így tovább TandenTeam! Hamarosan újra megyek!
  Reszkessetek... ♡
  ! :D ^_^

 • Varga Renáta
  2017. márc. 26. 06:28

  (2016-09-05 09:45:20)
  Sziasztok :)
  Ezúton is szeretném megköszönni még egyszer az egész csapat munkáját!
  Annyira fantasztikusan csúcsszuper volt, hogy szerintem nem is tudom elég jól kifejezni!! :) Hatalmas élmény, leírhatatlan érzések. Köszönöm, hogy átélhettem és köszönöm a profi videót, ami segít majd abban, hogy újraéljem azt a napot akárhányszor csak akarom.
  Love. <3

  Reni :)

 • Barna JUlianna
  2017. márc. 26. 06:27

  (2016-08-28 12:06:38)
  246.08.20-án ugrottam velük. Régi álmom teljesült. Fergeteges élményben volt részem és nagyon Köszönöm ezt az élményt a Tandem páromnak és persze az egész csapatnak . Még mindig eufórikus állapotban vagyok és dolgozom fel az élményt. Úgy érzem hogy még találkozunk :) Nagyon várom a videót mert a képek nagyon jók. Sok sikert a csapatnak !!! Nagyon köszönöm az élményt!!! Üdv. Judit

 • Jermann-né Dallos Szilvia
  2017. márc. 26. 06:26

  (2016-07-22 20:32:30)
  Nagyon régi álmom volt ez az ugrás. Persze akkor még nem tudtam mire vállalkozom!:)
  A felkészülés alatt a viccelödés, feszültségoldás nagyon jól sikerült, köszönet az én "szőke hercegemnek" ! Végig a repülés alatt is öntötte belém a lelket (ami valljuk be nagyon kellett! ) Nagyon nagy élmény volt az egész ugrás (már amire emlékszem belöle) amikor kinyilt az ernyő már nagyon élveztem!! Még 1 nappal utána is dolgozom fel az élményt! Várom a videót, és még egyszer köszönet érte!

 • H. István
  2017. márc. 26. 06:26

  (2016-07-05 16:06:32)
  Lehetőséget kaptam gyermekeimtől az ugrásra, Ti pedig megvalósítottátok régi vágyam. Veletek ugrottam 2016.07.02-én, és megkaptam azt a felejthetetlen élményt, amit vártam, és kívánok mindenkinek! Ezt a csapatmunkát, ezt a közösséget, ezt a profi munkát, csak elismerni lehet, megköszönni, és TANÍTANI! Soha nem tudom felejteni a profi hozzáállást, kommunikációt, kivitelezést, igazán azt éreztem, hogy minden rólam szól! Köszönet Nektek! Köszönöm Micunak a korrekt felkészítést, az ugrást, soha nem felejtem! Minden elismerésem Nektek, bár lassan két nap elmúlt, de még mindig a hatása alatt vagyok a légkörnek, a kollektívának, és persze az ugrásnak! Csak így tovább, további sikereket kívánok, és vigyázzatok Magatokra, a közúti közlekedésben! A levegőben, és a szervezésben, vendégszeretetben és empátiában PROFIK vagytok, ezt csak vinni kell tovább! Ha bármikor villanyszerelésben segítség kell hívjatok, szeretettel, szívesen, térítésmentesen állok rendelkezésre! Ha ásni kell, segítek abban is……!
  Mindenkinek köszönöm, üdvözlettel!

  MICUNAK külön köszönök mindent, ezt a profi magabiztos felkészült embert, soha nem tudom felejteni!

 • Albók Évi
  2017. márc. 26. 06:25

  (2016-07-02 01:03:12)
  Felejthetetlen élmény és örök emlék!De majd még szeretném frissíteni az emlékezetem :)
  Imádtam!
  Köszönöm Micu és mindenki!
  ;)

 • Lörincz Levente és Lörincz Ildikó
  2017. márc. 26. 06:25

  (2016-06-29 08:51:32)
  Nagy köszönet az egész csapatnak! Köszönjük a fantasztikus élményt ami egy életre szól! Mindenki nagyon kedves volt és a hangulat nagyon családias! Nagyon várjuk a következő ugrást ;)

 • Revák Lászlóné ( Erzsike )
  2017. márc. 26. 06:24

  (2016-06-18 17:36:27)
  Tisztelt Tandem Csapat!Köszönöm a régen tervezett álmom,végre csodálatos élménnyel gazdagodott.Isteni volt,a kiugrás,a szél szárnyán,a földet érés.Micukám,Isteni vagy :D Köszönöm még egyszer,a csapatnak,üdvözlök mindenkit.Puszi nektek. Erzsike :)

 • Éliás Veronika
  2017. márc. 26. 06:23

  (2016-06-10 11:42:43)
  Sziasztok! Köszönöm a tegnapi napot, főleg Micunak :) Remélem nem fáj semmije az utolsó 2 mp miatt :) Örülök, hogy ezt is felírhattam a "Megcsináltam" listára! Mindenkinek üzenem, aki még nem volt, hogy nyugodtan menjetek, tök jó :)

 • Kisspiroska
  2017. márc. 26. 06:21

  (2015-09-20 21:42:32)
  Köszönöm szépen a pénteki tandemugrást Chipsnek(sajnos az igazi neve nem jut eszembe),hatalmas élmény volt!Köszönet Krisztikének,Ottónak és mindenkinek aki jelen volt!Jó képek ,remek videó,jó zene,örök élmény,ami még ismétlésre szorul!Köszönettel,további sok szép napot kívánva:Kiss Piroska

 • Sepsi Gergő
  2017. márc. 26. 06:20

  (2015-07-20 08:55:16)
  Sziasztok,

  Azt nem írom le, amit az ugrás közben mondtam, de nagyon komoly volt az ugrás, a banda profi, a tandempilótám zseni arc volt, és csak így tovább...szerintem nemsokára visszanézek felétek :D! Köszi srácok!

 • Nana
  2017. márc. 26. 06:19

  (2015-07-08 02:36:08)
  Sziasztok. Ha minden igaz 11nap es találkozunk ujra veletek. Elsem hiszem hogy megint ugorhatok... Már nagyon izgatot vagyok megint. Csúcs szuperek vagytok!!!!

  Üdv: Zsuzsa

 • Négyesi Miklós
  2017. márc. 26. 06:19

  (2015-07-06 17:15:16)
  Kedves Tandem Team! Örök élmény marad számunkra ez a szülinap és leánykérés ;) , nagyon, nagyon köszönöm nektek, különösen Szilvinek a szervezésért és a Miklósoknak az ugrásért :). Nagyok vagytok!!! A videó is szuper lett, mindenkinek ajánlom, hogy kérjen, segít emlékezni a szaltókra is :P :D

 • Hornyak Szilvi
  2017. márc. 26. 06:18

  (2015-06-28 20:36:51)
  Bar nagyon rosszul voltam mikor foldet ertem,most kitisztult aggyal szeretnem megkoszonni Nektek az ugrast,mert a helyszinen elmaradt a sokk hatas miatt:)Szabival ugrottam,neki kulon koszonet!!!Ha meg egyszer ra veszem magam az ugrasra,biztos hozzatok megyek!Negyen ugrottunk ma,abbol harman biztosan mennek jovore is!!Udv Nektek!!!

 • Réka
  2017. márc. 23. 22:45

  (2016-09-05 12:13:01)
  Jelentkeztünk zuhantunk földet értünk! :) az érzés leírhatatlan és újra kell mennünk hogy végre felfogjuk mi történt először! Laci és Csipsz fantasztikusak vagytok, végig oldottátok a feszkót ami nekem sokat segített! Azóta napközben újra és újra pörög a film az agyamban hogy kizuhanunk a repülő ajtaján és tényleg nincs gondolat, mert azt se tudod hol a föld és az ég!! Nagyon csodásak vagytok, köszönjük az egészet!! Mindenki próbálja ki mert tejóég ez leírhatatlan! Ráugrottunk a térképre és nem hánytam!! Ez nálam nagy szó! :) sok puszi Nektek!! Réka&Máté (Bp.)